ŠALE NIKAD DOSTA

Višnjić i Navojec priredili pravi show na HTV-u

15.02.2016 u 08:25

Bionic
Reading

Nakon prošlotjedne prve emisije talk showa Satirikon Tarika Filipovića, u kojoj su gosti bili Sandra Perković i Rambo Amadeus, ni u drugoj emisiji prave zabave neće nedostajati zahvaljujući gostovanju glumaca i starih prijatelja Gorana Višnjića i Gorana Navojca, čije detalje otkrivamo. Raspoloženi Navojec nije se suzdržavao našaliti na račun svog prijatelja i njegove holivudske karijere, a zapjevao je i Višnjićevu najdražu pjesmu 'Maslina' na češkom jeziku. U skoroj budućnosti čini se da ćemo ih opet vidjeti zajedno u novom projektu koji su najavili

Dva Gorana, dva Hamleta, dva prijatelja prošlog tjedna su u novom HTV-ovom showu 'Satirikon' bez zadrške govorila o najzanimljivijim detaljima svog prijateljstva koje traje više od 20 godina. Bilo je riječi o njihovim počecima glumačke karijere, o ulogama Hamleta, zajedničkim druženjima i onome što su htjeli biti kao djeca, a kao šećer za kraj najavili su svoje skorašnje zajedničke projekte.

U veseloj i emocijama nabijenoj atmosferi Tarik se pobrinuo za iznenađenja svojim gostima i prijateljima. Tako je zajedno s Goranom Navojcem otpjevao omiljenu pjesmu Gorana Višnjića - 'Maslina' - na češkom jeziku. Glumio je i Ofeliju dok su oba Gorana glumila Hamlete. Provjerio je potom njihovo medicinsko znanje, s obzirom da su obojica glumila doktore.

Goran Višnjić (43) i Goran Navojec (46) prijatelji su još od studentskih dana, a ostali su vrlo bliski i nakon Višnjićevog odlaska u SAD. Navojec je Višnjića i njegovu obitelj posljednjih godina posjetio nekoliko puta u Los Angelesu.

Dok je Višnjić prvu ulogu Hamleta dobio već na početku svojih dvadesetih, Navojec se u istoj ulozi istaknuo deset godina kasnije. Uloge liječnika donijele su im brojne obožavatelje. Goran se probio u Hollywoodu kao doktor Kovač u američkoj seriji 'Hitna služba', a Navojec je šarmirao domaću publiku kao doktor u humorističnoj seriji 'Naša mala klinika'. Zajedno su glumili i u seriji Antuna Vrdoljaka 'Duga mračna noć'.


Dva Gorana trebala su demonstrirati i svoje liječničko znanje (Foto: Božidar Prezej/HRT)


Goran Navojec pokazao je i svoj glazbeni talent zapjevavši omiljenu klapsku pjesmu svog prijatelja


Dobrih šala zahvaljujući Tariku i Goranu Navojcu nije nedostajalo