CHARLIE SHEEN

'Više ne koristim lijekove, prelazim na alternativu!'

13.01.2016 u 10:08

Bionic
Reading

Glumac Charlie Sheen (50) koji je šokirao svijet u studenome priznanjem kako je zaražen HIV-om otkrio je u emisiji 'Dr. Oz' da odustaje od klasične terapije te prelazi na alternativne načine liječenja

Glumac je otkrio kako je prije tjedan dana prestao uzimati lijekove nakon što je otputovao u Meksiko gdje je potražio alternativnu vrstu liječenja kod doktora Sama Chachoua. Povodom tog riskantnog poteza izjavio je:

'Ne koristim svoje lijekove već tjedan dana. Riskiram li život? Naravno. Pa što? Rodio sam se mrtav, tako da me taj dio uopće ne zabrinjava.'

Doktor Chachoua radi na pronalaženju cjepiva protiv HIV-a i uvjeren je kako će uspjeti u svom radu, a očigledno je i kako Charlie dijeli njegov entuzijazam. Međutim, već i nakon samo tjedan dana, krvna slika poznatog glumca rapidno se promijenila te je dovela do detektibilnih tragova HIV-a.

'Ja to ne vidim kao igru ruskog ruleta i ne smatram da je moj način liječenja potpuno drugačiji od konvencionalnih tretmana koje sam do sada koristio. Ali ne bih ovakvo što preporučio svakome - ja sam sebe vidim kao pokusnog kunića', zaključio je Charlie svoju bitku s bolešću.

Svoju dijagnozu obznanio je svijetu u studenome prošle godine, a tada je priznao i kako zna za virus već četiri godine. Tada je u ekskluzivnom intervjuu za 'Today Show' priznao da je spavao s pet tisuća žena, a tko i kada ga je zarazio virusom - ne zna. U početku je zbog jakih migrena koje su ga dugo mučile mislio da ima tumor na mozgu, no konačna istina o njegovom zdravstvenom stanju još ga je više šokirala.

A Dr. Oz Exclusive: Charlie Sheen's Next Big Announcement, Part 1