S GODINAMA SVE LJEPŠA

Viktorija Rađa vraća se na modne piste?

11.05.2016 u 19:52

Bionic
Reading

Supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe, nekadašnja manekenka i pjevačica Viktorija ponovno se šeće modnim pistama. Lijepa Splićanka sudjelovala je u velikoj humanitarnoj modnoj reviji na kojoj je pistom koračala kao da se nikad nije prestala baviti manekenstvom

Splitski kreatori udružili su se u humanitarnoj akciji za pomoć štićenicima dječjeg doma Maestral. Za ovu prigodu napravili su reviju od redizajnirane stare odjeće kojoj su dali novi sjaj. Kao manekenka se ondje pojavila i Viktorija Rađa koju je iz prvih redova bodrio suprug Dino.

'S obzirom na to da sam jučer slavila 18. rođendan, mislim da je moje vrijeme tek došlo. Kad sam na bini, ja ne vidim ništa - to sam samo ja i pozornica i ništa više', našalila se Viktorija u razgovoru za InMagazin.

Za Viktorijin osmijeh na licu zasigurno je zaslužan i skladan brak u kojem je postala majka dvojice sinova, 12-godišnjeg Roka i osmogodišnjeg Nike. Osamnaest godina nakon što je ponijela titulu Miss Dalmacije svojom pojavom i dalje oduzima dah, no za to su, uvijek ističe, zaslužni genetike ali i svakodnevni, mukotrpni treninzi.


Pistom je koračala kao da nikad nije napustila manekenske vode


Viktorijin suprug Dino najveća joj je podrška