S GODINAMA SVE LJEPŠA

Viktorija Rađa osvaja elegancijom i seksipilom

16.09.2015 u 17:21

  • +10

Keune & Ivan Alduk proslavili dvije godine uspješne suradnje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Atraktivna 38-godišnja Splićanka i supruga Dina Rađe zablistala je na proslavi dvogodišnje uspješne modne suradnje dizajnera Ivana Alduka i poznate nizozemske kozmetike za kosu Keune

Jučerašnje proslavljanje uspješne suradnje Ivana Alduka i brenda Keune okupilo je na jednom mjestu mnoge zgodne Hrvatice, no zvijezda večeri zasigurno je uz Lejlu Filipović bila 38-godišnja Splićanka Viktorija Rađa. Besprijekorna elegancija bivših misica i zaštitnih lica kozmetike za kosu Keune bila je sinoć u prvom planu.

Zgodna supruga Dina Rađe, s kojim je krajem kolovoza proslavila 14 godina braka, ne skriva tajnu svog dobrog izgleda - trčanje i svakodnevna aktivnost zaslužni su za njezinu savršenu liniju. A za Viktorijin osmijeh na licu zasigurno je zaslužan i skladan brak u kojem je postala majka dvojice sinova, 12-godišnjeg Roka i osmogodišnjeg Nike. Viktorija je zablistala u modroj haljini od čipke Ivana Alduka, a na savršenoj pojavi i stilu mogu joj pozavidjeti i mnoge holivudske zvijezde.

Prekrasan ljetni ambijent terase Sherry's krasilo je osam bajkovitih fotografija Aldukovih kampanja u kojima Keune Akademija potpisuje moderne frizure prilagođene kolekcijama.


Ivan Alduk, Ana Radišić te bračni par Lejla i Tarik Filipović


Lea Mijatović, Ana Radišić, Lara Antić i Pamela Ramljak