GERVAIS NA ZLATNOM GLOBUSU

'Vidim da su se plastični kirurzi naradili'

18.01.2010 u 15:28

Bionic
Reading

Ricky Gervais, ovogodišnji domaćin na dodjeli Zlatnog globusa, bez dlake na jeziku i cenzure u tekstu oprao je holivudske i ine zvijezde, svoj penis, plastična lica u publici i scenariste na burzi

'Volim piti poput svakog muškarca, osim ako to nije Mel Gibson', rekao je ovogodišnji voditelj na dodjeli Zlatnih globusaRicky Gervais, najavljujući Mela Gibsona, koji je 2006. uhvaćen kad je vozio pijan. Poznati glumac je tek jedna zvijezda koja je osjetila oštar i izuzetno duhovit Rickyjev jezik.

Cinične najave uz Gibsona su dobili i Paul McCartney, kojega je prilično pecnula Rickyjeva šala na račun skupog razvoda kroz koji je pjevač prošao nedavno, Colin Farrell, Jennifer Aniston i Gerard Butler, koji su izmjenjivali nježnosti, Hugh Laurie, Kiefer Sutherland, ali i voditeljev penis, koji je dobrano oprao. Ironično se osvrnuo i na nagradu za najbolji scenarij, koju je nazvao manje vrijednom, budući da su scenaristi ionako preplaćeni za ono što čine.

Ricky se osvrnuo i na lijepa lica u gledalištu: 'Dok gledam sva ova lijepa lica, naviru mi sjećanja na odličan posao koji su ove godine napravili plastični kirurzi.' Necenzuriranu opuštenost objasnio je činjenicom da mu je ovo ionako posljednje vođenje Zlatnog globusa, pa neka mu. Cijeli Rickyjev show pogledajte u video prilogu: