NIKAD ISKRENIJA

Victoria Beckham ogolila dušu u pismu za Vogue

10.09.2016 u 08:49

Bionic
Reading

Uoči skorašnjeg tjedna mode, na kojem će predstaviti svoju najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto, Victoria Beckham snimila je editorijal za naslovnicu listopadskog broja britanskog Voguea. I to ne bi bilo ništa neobično da u tom istom broju nije objavila i pismo posvećeno sebi kao tinejdžerici u kojem je otkrila puno toga

Iako odavno odaje dojam hladne i proračunate osobe koja se nikada ne smije, nekadašnja pjevačica, danas modna dizajnerica i supruga slavnog nogometaša Davida Beckhama, Victoria Beckham zasjala je na naslovnici listopadskog broja britanskog Voguea.

Uz fotografije koje je snimio Lachlan Bailey objavljeno je i pismo koje je napisala, naslovljeno 'Što bih voljela da sam znala', a koje je posvetila samoj sebi kao tinejdžerici.

U pismu je otkrila i mnoge  detalje iz privatnog života, poput trenutka kada se zaljubila u svog supruga, kako komentira modne promjene i smjerove u životu, ali i što bi sama sebi savjetovala da je ponovno tinejdžerica. 'Učila bih puno više o nogometu i pravilima ofsajda', napisala je aludirajući na nogometnu karijeru svog supruga, a potom je i otkrila kako se zaljubila.

Naslovnica listopadskog broja britanskog Voguea


'Da, ljubav na prvi pogled zaista postoji. I ona će ti se dogoditi u VIP loži na stadionu Manchester Uniteda. Iako ćeš biti mrvicu pripita pa ćeš se na kraju nekih detalja sjećati samo u magli. I dok će ostali nogometaši stajati uz bar ispijajući pića s prijateljima, vidjet ćeš Davida kako stoji sa strane sa svojom obitelji. (Tada još ne igra za prvu momčad i ti ćeš biti poznatija od njega.) A on ima tako neodoljiv osmijeh. I tražit će te broj telefona (on još ima spremljenu avionsku kartu London - Manchester na koju si mu ga zapisala.)'

U novom broju Voguea napisala je pismo posvećeno sebi kao tinejdžerici

Majka trojice sinova i jedne kćeri pismom je otkrila i sve nesigurnosti koje je imala i kroz koje je prolazila kao 18-godišnjakinja. 'Znam da se boriš. Teško ti je jer nisi najljepša, najmršavija, a ni najbolja plesačica na školi Laine Theatre Arts. Nikada se nisi uklapala, iako si se zaista trudila', napisala je, a potom se osvrnula i na dane provedene u megapopularnoj ženskoj grupi Spice Girls, što je potom zamijenila karijerom modne dizajnerice.

'Zaista ćeš se dobro zabavljati na pozornici odjevena u PVC odijelo žene-mačke i ostale drangulije, a neće ti pasti na pamet da izgledaš komično. Na dodjelama nagrada pojavljivat ćeš se odjevena poput drag queen, no kada sada gledam u prošlost, ne žalim ni za čim. Zbog toga ćeš obogatiti interese u svom životu i napokon se osloboditi te strogoće kako bi se izrazila.'

The perfect Sunday night X Kisses from Malibu X @brooklynbeckham @davidbeckham ???? X VB

Fotografiju objavljuje Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Kada nema poslovnih obaveza, Victoria je brižna mama svoje djece

Victoria Beckham trenutačno boravi u New Yorku gdje održava castinge i probe odjeće za nadolazeći NY Fashion Week, a na kojem će predstaviti novu kolekciju za proljeće/ljeto. Uza sve to, u suradnji s kozmetičkom kućom Estée Lauder nedavno se na tržištu pojavila i limitirana kolekcija kozmetike s njezinim potpisom. A kada po strani ostavi svoj buran poslovni život, Victoria se pretvara u mamu koja u svakom trenutku zna gdje su i što rade njezino četvero djece i suprug David Beckham.

Sign up to my #VBxEsteeLauder waiting list at victoriabeckham.com/subscribe x VB #VBDoverSt #VBHongKong

Fotografiju objavljuje Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Limitirana edicija kozmetike s potpisom Estee Lauder i Victorije Beckham

Good night NY, great first day of casting and fittings x vb ???? #VBSS17

Videozapis objavljuje Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria Beckham u New Yorku održava casting za manekenke na Fashion Weeku