VIŠE NIJE TAJNA

Vekić i Majoli u Wimbledonu vatreno navijale za Wawrinku

04.07.2015 u 10:44

Donna Vekić u Wimbedonu navijala za Stana Wawrinku

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Najvatrenija navijačica na tribinama tijekom današnjeg teniskog meča Stana Wawrinke i Fernanda Verdasca bila je 19-godišnja Donna Vekić u društvu izbornice hrvatske ženske teniske reprezentacije Ive Majoli. Britanski mediji pišu - ljubav više nije tajna!

Stan Wawrinka danas se probio u osminu finala na Wimbledonu, a sreću zbog pobjede švicarskog tenisača nije skrivala osječka tenisačica Donna Vekić koja je cijelo vrijeme za Stana navijala s tribina. Nakon meča britanski mediji raspisali su se o Donni kao Wawrinkinoj najvećoj obožavateljici na Wimbledonu i fatalnoj ljepotici koja više ne taji svoju naklonost prema Švicarcu.

Od početka Wimbledona Donna prati svaki Wawrinkin meč, no danas njezino navijanje nije bilo neprimjetno kao tijekom prijašnjih mečeva. Čini se da su Stan i Donna odlučili karte staviti na stol i više ne skrivati svoju vezu. O njihovoj aferi počelo se pisati nakon što je švicarski tenisač u travnju objavio da se rastaje. Ubrzo su mediji otkrili i razlog raspada braka u trećoj osobi, 18-godišnjoj hrvatskoj tenisačici Donni Vekić. Oboje na brojne medijske natpise nisu imali komentara, no današnje fotografije iz Wimbledona govore više od riječi.