PRAVA LJUBAV

Važna godišnjica Larise Navojec i Hrvoja Jelinčića

16.07.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Poznata koreografkinja i zagrebački DJ na Facebooku su otkrili da slave godinu dana prijateljstva koje je započelo na Facebooku, a nakon toga je uslijedio sudbonosni susret i početak ljubavi u klubu Pepermint u kojem Hrvoje često pušta glazbu

Kad je u pitanju veza Larise Navojec i Hrvoja Jelinčića, za sve je kriva glazba. Naime, 13. srpnja na Facebooku su otkrili da slave godinu dana prijateljstva koje je nakon nekoliko mjeseci preraslo u ljubav. Naime, sudeći po postu Larisa i Hrvoje, prvo su postali prijatelji na Facebooku u srpnju prošle godine, a onda su se ubrzo susreli u klubu Pepermint u kojem je Jelinčić bio DJ. Bio je to prst sudbine.

Larisa se od glumca Gorana Navojca s kojim ima sina Grgura rastala u rujnu prošle godine nakon 13 zajedničkih godina, a vijest o novom odabraniku izašla je u javnost ove veljače.  

U javnosti su se prvi put pojavili na modnom događanju Cro A Porter dva mjeseca kasnije i zajedno pozirali fotografima. Kako poslovne obaveze i magisterij Larisu vežu za Berlin, Hrvoje je nerijetko prati u Njemačku, no ovo ljeto zasigurno će provesti zajedno negdje na Jadranu.