RAZLOG ZA SLAVLJE

Vanna: Sin mi je punoljetan, pucam od ponosa!

04.09.2015 u 16:41

Bionic
Reading

Ponosna mama Vanna podijelila je sa svojim prijateljima i fanovima na Facebooku preslatku fotografiju detalja iz sobe svog sina Luke koji danas slavi 18. rođendan

'Isječak naslovnice jednih dnevnih novina. Detalj s police u sobi mog Luke. Ima tome točno 18 godina', napisala je pjevačica pored fotografije na kojoj su mala drvena kolica koja njezinog sina i nju podsjećaju na to kad je prvi put postala mama. Kad je o Vanninoj djeci riječ, uvijek je bila škrta na riječima te se u javnosti nikad ne fotografira s njima. Kad je rodila sina Luku u zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, novinare koji su satima čekali ispred bolnice ne bi li je fotografirali uspjela je prevariti te se u kolima hitne pomoći odvezla u Koprivnicu.


Vanna s djecom i suprugom na ljetnim Olimpijskim igrama u Londonu 2012. 

'Osjećam se odlično, uživam u majčinstvu i jako sam ponosna na to što mi je dijete od danas punoljetno. Čini mi se da je to bilo davno', izjavila je pjevačica, a podsjetimo da je prije nekoliko dana proslavila 45. rođendan. Osim Luke, Vanna sa suprugom Andrijom ima 14-godišnju kćer Janu.

Isječak s naslovnice jednih dnevnih novina....Detalj sa police u sobi mog Luke...Ima tome točno 18 GODINA!!!!!!!!!

Posted by Vanna on 4. rujan 2015