OSTVARENJE SNA

Vanda Winter postat će mama: Beba stiže na proljeće

14.11.2016 u 14:55

Bionic
Reading

Vanda Winter proteklog vikenda uživala je na predstavi 'Velika zvjerka' u povodu 12. rođendana Planet Arta. Pjevačici i glumici osmijeh nije silazio s lica jer sa suprugom nogometašem i profesorom kineziologije Ivanom Parlovom očekuje svoje prvo dijete

Vanda i suprug Ivan, koji trenutačno igra za islandski klub Fram Reykjavík, postat će roditelji, a vijest je pjevačica i glumica potvrdila za Story

Vjenčali su se u prosincu 2015. u crkvi svete Katarine nakon godinu i pol dana veze, a beba stiže na svijet u proljeće 2017. Vanda je ovog ljeta boravila na Islandu i proslavila 32. rođendan.

Kako Ivan trenutačno boravi u Hrvatskoj, ovog vikenda sretni supružnici otišli su pogledati predstavu 'Velika zvjerka' Planet Arta.


'U njihovom poslu stvari se mijenjaju doslovno od danas do sutra. Na Islandu je sezona kraća nego kod nas zahvaljujući specifičnim vremenskim uvjetima, pa smo dobili malo dodatnog vremena za sebe. Međutim moguće je i da me već sutra iznenadi novim pakiranjem kofera. Uživali smo skupa u sjajnim glumačkim izvedbama Marka Torjanca, Slavka Jurage i Luke Dragića, a usput smo proslavili 12 godina Planet Arta, kazališta s kojim i sama surađujem igrajući u predstavi 'Plemena'. Dugo sam bila obožavatelj i prije nego mi se pružila željena prilika za suradnju, a što ću naglasiti, jer je dramski teatar moja velika ljubav i inspiracija, jednako kao i glazbeni uz koji me ljudi najčešće vežu. Veliki respekt prema Markovoj ideji i načinu na koji usmjerava i vodi teatar, s konkretnim iskustvom samo se povećao', ispričala nam je Vanda.

Besprijekorno dotjerana buduća mama zablistala je u bluzi Massimo Dutti kojom je vješto sakrila trudnički trbuščić. Vanda kaže da ne osjeća pritisak da kao javna osoba uvijek mora izgledati savršeno i biti sređena.
'Ako je u pitanju svečaniji događaj, nastojim se dotjerati u skladu s prigodom, vjerojatno kao i svi drugi. Privatno vrlo često hodam bez šminke, bez frizure, u trenirci i vesti ako se smucam po kvartu. Naravno da volim dobiti kompliment, ali nisam opterećena ni modom, ni izgledom ni konceptom javne osobe. Više se nekako trudim biti obazriva i kulturna osoba, pa kako god', kaže.

Zbog brojnih obaveza, propustila je brojna premijere i događanja pa sada to nadoknađuje.
'Sad sam, evo, slučajno ulovila jedinstveni period kad nadoknađujem sve ono što sam zbog vlastitih predstava propustila unatrag pa i godinu-dvije! Malo živim'i super je', ističe.

U kinu upravo igra crtani film 'Trolovi' za koji je posudila glas, a posebno se, kaže, veseli i koncertima u predblagdansko doba, završno s tradicionalnim Novogodišnjim koncertom uz Tamburaški orkestar HRT-a pod ravnanjem Siniše Leopolda.