UTORKOM OD 19 DO 21 SAT

Uživajte u Deezer Top 20 samo na Soundsetu

08.07.2013 u 16:15

Bionic
Reading

Nacionalna radijska grupa Soundset pokrenula je emisiju Deezer Top 20 koja je na rasporedu svaki utorak u 19 sati

Svakog utorka od 19 do 21 sat, Deezer Top 20 najslušanijih powered by Hrvatski Telekom i Soundset zabavlja slušatelje najslušanijom glazbom na tom sve popularnijem glazbenom servisu. Riječ je o svojevrsnoj kompilaciji najslušanijih pjesama na Deezer servisu Hrvatskog Telekoma i najvećih hitova koji se emitiraju u eteru radijskih postaja članica Soundset radijske grupe u kojemu glazbeni urednik Soundseta Stanko Bondža predstavlja vrhunske glazbene brojeve, strane i domaće produkcije.

Osim u glazbenim novitetima, starijim hitovima te posebnim, raritetnim izvedbama pojedinih pjesama, slušatelji mogu osvojiti i vrijedne nagrade Hrvatskog Telekoma. Slušajte emisiju i možda baš vi u nagradnoj igri osvojite jednu od tri tjedne nagrade ili glavnu mjesečnu nagradu smartphone.

Također, slušatelji mogu sudjelovati u kreiranju Deezer Top 20 kroz svoje komentare i prijedloge na samu listu koju mogu pronaći na Soundsetovom korisničkom profilu.

Dodajmo da Deezer top 20 najslušanijih powered by Hrvatski Telekom i Soundset možete slušati i putem Soundset mobilne aplikacije ili Soundset web streama.

Deezer Hrvatskog Telekoma je glazbeni servis na kojem je dostupno 25 milijuna stranih i domaćih pjesama, a može se koristiti na smartphoneu, tabletu ili računalu. Na njemu se mogu kreirati vlastite liste omiljenih izvođača te slušati pjesme čak i off online (bez korištenja interneta). Među domaćim i stranim pjesmama nalaze se i naslovi koje više nije moguće pronaći u CD shopovima.

Preporuka:

Bez obveza isprobati Deezer u Multimedia paketu za samo jednu kunu mjesečno, jer je tako 25 milijuna pjesama je uvijek s vama!