TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Urnebesno slavlje Saše Lozara nakon velike pobjede

30.11.2015 u 12:45

Bionic
Reading

U pretposljednjoj, polufinalnoj emisiji bilo je napeto do samog kraja. Pobjedu je odnio Saša Lozar kojem je transformacija u američku soul pjevačicu Arethu Franklin bila najveći izazov u showu. Po njemu će, kaže, pamtiti ovu sezonu. Lozara sve češće spominju kao favorita za pobjedu

Saši Lozaru uloga američke soul pjevačice odlično je legla jer ju je vokalno besprijekorno skinuo, kao i njezine scenske pokrete. Njegova transformacija oduševila je žiri i publiku, ali i ostale natjecatelje koji su mu dodijelili najveći broj glasova.

Natjecatelji se posebno dobro zabavljaju ne samo na pozornici showa nego i u backstageu. Najveseliji među njima upravo su Saša Lozar i Luka Bulić koji su Sašinu pobjedu i ulazak u finale showa proslavili novom zajedničkom snimkom. Na temu svojih ženskih transformacija koje su dobili u showu, na Lukinom Facebooku i Instagram dosad su objavljivali niz duhovitih skečeva svojih alter ega - Lijane i Dafinke.

Pogledajte njihov najnoviji uradak:

A video posted by @lukabulic on


U finalnoj emisiji natjecat će natjecatelji koji su u drugoj sezoni sakupili najviše bodova, a to su: Saša Lozar koji će se transformirati u Beyonce, Luka Bulić kao Eros Ramazzotti, Renata Sabljak koja će utjeloviti The Pointer Sisters te Maja Šuput koja će postati Miley Cyrus.

Saša Lozar uživao je u ulozi soul dive Arethe Franklin