NAGRADNJAČA

'U tami: Zvjezdane staze' u kinima!

09.05.2013 u 09:11

Bionic
Reading

Ovog ljeta mladi časnici svemirskog broda Enterprise kreću u svoju dosad najveću pustolovinu. Redatelj J.J. Abrams je ponovno okupio glumačku postavu koja je oživjela novi koncept i doživljaj svemira Zvjezdanih staza i ujedno uspjela prenijeti humor i zabavni duh omiljene franšize.

Sve počinje s povratkom Enterprisea na Zemlju nakon kontroverznog galaktičkog incidenta. Dok hrabri, ali brzopleti kapetan Kirk teži povratku među zvijezde na plavom planetu stvari ne stoje dobro. Razoran teroristički čin otkrio je zabrinjavajuću stvarnost: Zvjezdana flota je napadnuta iznutra i posljedice toga napada će ostaviti cijeli svijet u krizi. Kapetan Kirk s Enterprisom odlazi na misiju poput nijedne druge, tijekom koje će posjetiti mnoge planete i mjesta, uključujući i planet Klingonaca i zaljev San Francisca. Neprijatelj koji se nalazi na Enterpriseu zajedno s posadom ima nevjerojatnu sposobnost uništenja. Kirk će ih odvesti u sjenovit svijet sumnji gdje će se truditi saznati tko je prijatelj, a tko neprijatelj, i balansirati između osvete i pravde, rata i beskrajnih potencijala budućnosti za koju se bore.

Na Enterprise se vraća posada koja je oživjela Abramsove Zvjezdane staze: Chris Pine kao kapetan James T. Kirk, Zachary Quinto kao prvi časnik Spock, Karl Urban kao glavni brodski liječnik Leonard Bones McCoy, Simon Pegg kao glavni strojar Scotty Scott, Zoe Saldana kao časnica za veze Uhura, John Cho kao kormilar Hikaru Sulu, Anton Yelchin kao Pavel Chekov i Bruce Greenwood kao admiral Christopher Pike. Glumačkoj postavi se pridružio Benedict Cumberbatch u ulozi zagonetnog intergalaktičkog terorista Johna Harrisona, Alice Eve kao nova časnica na brodu Carol Marcus i Peter Weller kao admiral Zvjezdane flote koji se sukobljava s Enterpriseom.

Snimljen s IMAX® kamerama vrlo visoke rezolucije i u 3D tehnologiji, film publici pruža dosad neviđen pogled u svemir Zvjezdanih staza.

Tportal.hr i Blitz su za svoje čitatelje pripremili 2x2 ulaznice za CineStar kina (osim IMAX-a) te jednu mini Bluetooth tipkovnicu i jedan mini joystick!

Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koje CineStar kino žele ulaznice.

Po dvije ulaznice za film su osvojili:

Renata Kalanj
Jasmina Bađun

Bluetooth tipkovnic je osvojio Davor Poljak

Mini joystick je osvojio Eduard Višković

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu, a ulaznice se podižu na blagajni kina uz predočenje osobnog dokumenta.