GLASINE O RAZVODU

Tužan pogled Halle Berry za 49. rođendan

14.08.2015 u 15:36

Bionic
Reading

Dan prije rođendana, koji danas slavi, glumica je bila gošća banketa u hotelu Four Seasons u Los Angelesu, a iz njezinog raspoloženja dalo se naslutiti da glasine o razvodu od francuskog glumca Oliviera Martineza nisu daleko od istine

Pogled ponekad govori više od riječi, potvrdila je to jučer i Halle Berry pojavivši se dan prije 49. rođendana na humanitarnom događaju Hollywood Foreign Press Association u hotelu Four Seasons u Los Angelesu.

Glumica je kao i uvijek izgledala besprijekorno, ali iza njezina namještenog osmijeha dalo se naslutiti zbog čega joj podršku sinoć nije pružio i suprug Olivier Martinez. Halle i Olivier imaju jednoipolgodišnjeg sina Macea, a više se ne mogu zajedno vidjeti u javnosti.

Glasine o razvodu sve su učestalije, no uvijek suzdržana Halle poručila je novinarima kako se ne razvodi, a zaručnički prsten koji ne nosi, kaže, izgubila je na nedavnom odmoru u Meksiku. Svaka njezina ljubavna veza ili brak imali su tužan kraj, a dvogodišnji brak s Martinezom zasad nije dobio svoj epilog.

Jednom je izjavila kako u svakom muškarcu s kojim je u vezi traži svog oca s kojim nije u kontaktu od ranog djetinjstva. Naime majka slavne glumice napustila ga je jer ju je fizički zlostavljao.


Halle Bery sa sinom Maceom čiji je otac francuski glumac Olivier Martinez

391712,391030,364774,321980