RAJKO DUJMIĆ

'Trpim velike bolove, o povratku u Fosile ni ne pomišljam'

30.03.2016 u 10:30

Bionic
Reading

Da može vratiti vrijeme, Rajko Dujmić (61) neke svoje postupke u prošloj godini nikad ne bi ponovio. Nakon što je zbog obiteljskog nasilja završio u pritvoru, narušilo mu se zdravstveno stanje i sve što sada želi jest posvetiti se sebi i svome životu. Za tportal je ispričao sve o skorašnjoj operaciji koja ga čeka, komentirao je gubitak posla Sanje Doležal na HTV-u te odlučno kaže kako više ne želi nastupati sa svojim nekadašnjim kolegama

'Moj desni kuk je dobio svoje, u posljednje vrijeme trpim nesnošljivu bol, nije zafrkancija. Pod hitno moram otići na magnetsku rezonancu kako bih u dogovoru s liječnicima pronašao najbolje rješenje za svoje zdravlje. Vjerojatno ću morati na operaciju jer više doslovno ne mogu stajati na bini i hodam uz pomoć štaka', kazao nam je Rajko koji je zbog zdravstvenih problema prošlog tjedna morao odgoditi nastup s Vladom Kalemberom.

Iako se pisalo kako mu nekadašnji kolege iz Novih Fosila žele pružiti šansu i ponovno s njime nastupati, Dujmić takvu ideju odlučno odbija. 'Nema šanse, neću s njima nastupati ni pod kojim uvjetima! Neka žive oni svoje živote, želim im svu sreću. Nijedne sekunde mi nije palo na pamet da ponovno s njima nastupam. Sebi sam na prvom mjestu i imam svoj ponos. Ja iz benda nisam nikad ni otišao, vlasnik sam imena. Planiram u skorijoj budućnosti osnovati nove Nove fosile i napraviti audiciju za pjevačicu. Danas ima toliko talentiranih mladih djevojaka i siguran sam da će se pronaći ona prava', ističe glazbenik.


Novi fosili u danima najveće sreće

Pitali smo ga i je li mu žao što je Sanja Doležal izgubila voditeljski angažman na HTV-u u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. 'To je njezin život. Ona je za mene osoba kojoj sam pisao pjesme i prvenstveno na nju gledam kao na pjevačicu, a ne voditeljicu. Ima dvoje prekrasne djece. Materijalno je osigurana i ne bojim se za nju', kaže Rajko koji se trenutačno odmara na moru posvećen brizi za svoje zdravlje koje mu je sad na prvom i jedinom mjestu.