OD KOPAČKI DO BARŠUNA

Totalno skockani nogometaš Marko Šimić prošetao Ilicom

10.12.2016 u 06:00

Bionic
Reading

Zgodni hrvatski nogometaš Marko Šimić trenutno igra za jedan od vijetnamskih klubova, a njegov nedavni dolazak u Zagreb pokazao je da je sklon promjeni imidža te da prati trendove. Za šetnju gradom Marko je bio besprijekorno sređen, kao za snimanje nekog modnog editorijala, no tako nešto nije bilo u pitanju, samo njegov stil u koji je uklopio i hlače od baršuna

Nogometaši nose baršun? Odgovor je pozitivan, a dokaz za to je i zgodni 28-godišnji Marko Šimić, sportaš koji je prodefilirao Ilicom u baršunastim hlačama, a zapeo je za oko i fotografkinji modnog portala StyleZagreb. Voli Marko biti u trendu, to je posve očito -  kaput od kašmira, Burberryjev šal, bijele tenisice, sve kao iz nekog najnovijeg modnog editorijala. Ruku bi mu zasigurno pružio i David Beckham za besprijekorno modno izdanje.

Rođeni Riječanin posljednjih godina igrao je za mnoge strane klubove, od Rusije i Latvije preko Mađarske i Poljske do Slovenije. Trenutno igra u Vijetnamu te je posve promijenio imidž. Mnogi ga ne bi prepoznali, no možda je to zgodni napadač upravo i htio.


Marko Šimić 2013.


Marko Šimić snimljen 2011. godine


210220,200763,444677,422042