RAZDVOJENI OTAC I KĆI

Tom Cruise godinu dana nije vidio Suri

07.04.2015 u 19:59

Bionic
Reading

Slavni glumac Tom Cruise prije nekoliko dana odveo je posvojenog sina Connora na košarkašku utakmicu, ali kćer Suri navodno nije vidio gotovo godinu dana

Nakon razvoda od glumice Katie Holmes i velike borbe za skrbništvo nad kćeri Tom Cruise ni između snimanja filmova navodno nije pronašao vremena da je posjeti pa se to protegnulo na cijelu godinu.

Kako piše američki tabloid TMZ, slavni je glumac donedavno snimao 'Mission Impossible 5' u Londonu, ali nakon što je došao kući na dvotjedni odmor, niti jednom nije posjetio Suri

Izvori bliski njezinoj majci, Katie Holmes, kažu da to nije ništa novo te da glumac nije vidio Suri gotovo godinu dana, a još ide i na tromjesečno snimanje novog filma u Atlantu.

Nakon ovakvih vijesti odmah su se razvile sumnje da se zvijezda distancirala od kćeri i bivše supruge zbog svoje odanosti scijentologiji, ali sama crkva kojoj je Tom vjeran to demantira.

U međuvremenu, tijekom odmora od snimanja filmova, Tom je bio u Tampi s 20-godišnjim posvojenim sinom Connorom te su zajedno gledali finale ženske košarke pa se mnogi pitaju kako nije imao vremena posjetiti i osmogodišnju Suri.