SREĆA PATRIKA ĆAVARA

Tko je žena koja je osvojila našeg rukometnog velikana?

08.04.2016 u 13:37

Bionic
Reading

Nakon svih sportskih priznanja, medalja, uzbuđenja na terenu, putovanja diljem svijeta i života u SAD-u, nekadašnji najbolji rukometaš svijeta Patrik Ćavar (45) povukao se iz javnosti, usporio životni ritam i posvetio sebi i obitelji. Za to je ponajviše kriva ljubav odnosno njegova današnja supruga, medicinska sestra Dubravka koju je prije osam godina upoznao u Metkoviću. Rodni grad od tada je postao njegova stalna adresa, a u povodu povratka u javnost u ulozi sportskog komentatora za Novu TV nekadašnji obožavani hrvatski rukometaš ispričao nam je ponešto o svom obiteljskom životu te zbog čega sebe danas smatra sretnim čovjekom koji je nakon sportskog uspjeha pronašao sve što je u svom privatnom životu priželjkivao

Patrik Ćavar o svom privatnom životu nikad nije trošio previše riječi. Vratolomijama na rukometnom terenu rekao je 'dovoljno' i zaradio titulu jednog od najboljih rukometaša svijeta. Bivša sportska zvijezda na male ekrane vraća se u ulozi sportskog komentatora za Domu TV na predstojećim kvalifikacijama u Danskoj za OI u Riju, a kako je izgledao njegov život posljednjih deset godina kad je loptu ostavio svojim nasljednicima, ispričao je za tportal.


Prije 11 godina nije mislio da će se nakon života u Miamiju, Barceloni i Parizu skrasiti u Metkoviću

'Nakon što sam pola svog života živio u petoj brzini putujući po svijetu, sudbina me na kraju odvela u rodni grad gdje sam prije osam godina preko zajedničkih prijatelja upoznao sadašnju suprugu Dubravku. Ona je bila razlog mog ostanka u Metkoviću, a nije mi tada to bio plan. Vjenčali smo se prije tri godine, djece nemamo, a Dubravka je majka 23-godišnje kćeri Mije koju je dobila u prvom braku. Jako lijepo se slažemo. Volim svoju svakodnevicu danas. Sretan sam uz Dubravku, svog psa, drage prijatelje, moj tenis koji mi je najdraža rekreacija, tu su i putovanja. Evo nedavno sam sa suprugom bio u mom omiljenom gradu Barceloni gdje sam proveo lijepih osam godina svog života', kaže Patrik Čavar.

Za sreću, kaže, nije potrebno puno ako uza se imaš pravu osobu koja te razumije.

'Dubravka je medicinska sestra, jako brižna osoba, divna žena i odlična kuharica. Nitko ne radi bolje kolače od nje. A radi ih uvijek zbog mene. Prije se nisam mogao suzdržati, pojeo bih cijelu tepsiju, sad sam se naučio kontrolirati', kaže Paco kroz smijeh.

'Dubravka je žena koja mi ostavlja prostora, razumije moju samotnjačku crtu, točnije potrebu za samoćom koju imam s vremena na vrijeme. Jer više od pola svog života živio sam kao samac. Nismo se mi odmah savršeno razumjeli kad smo se upoznali, teklo je to polako, ali danas mogu reći da sam pronašao ženu koju sam tražio', zaključuje bivši hrvatski rukometni reprezentativac.

Na vrhuncu svoje slave Patrik je dugo godina bio u vezi s Asjom Bebić, kćerkom političara i nekadašnjeg predsjednika Hrvatskog sabora Luke Bebića, a vrijeme i razlog njihova prekida nikad nisu dospjeli u javnost.


Medicinska sestra Dubravka žena je uz koju je nekadašnji rukometni as pronašao svoju sreću


U rukometnom zanosu 2005. godine