AH, TE MAME...

Tko je presudio ljubavi Bradleyja Coopera i Irine Shayk?

01.02.2016 u 13:22

Bionic
Reading

Nakon prvog maminog sina nogometaša Cristiana Ronalda čini se da je ruska ljepotica Irina Shayk shvatila kako ni njezin drugi slavni odabranik Bradley Cooper nije ništa drugačiji. Naime, njihovoj jednogodišnjoj vezi presudila je upravo majka holivudskog glumca Gloria Campano s kojom se Irina nije slagala

Kad su u pitanju ljubavne veze ruske manekenke Irine Shayk, jedan od zaključaka koji se nameću jest - majke su krive za sve. Naime, nakon što je majka Cristiana Ronalda presudila njezinoj vezi sa slavnim portugalskim nogometašem, ista se stvar dogodila i s njezinim drugim dečkom Bradleyjem Cooperom.


Ljubavnu iskru Bradleyja i Irine ugasila je njegova mama Gloria s kojom je jako blizak

Poznato je u Hollywoodu koliko je Cooper lud za svojom mamom. S njom je donedavno stanovao, pitao je za savjete od filmskih uloga do modnih odabira. Očito mama odlučuje i kad su  žene u pitanju. Naime američki mediji tvrde kako je za kraj jednogodišnje veze Irine i Bradleyja kriva upravo Gloria Campano koja je donedavno bila pratilja svog sina na svim prestižnim filmskim događanjima.

'Moja mama je čudo', govorio je glumac novinarima, a da se s tim čudim ne može mjeriti ni strastvena ljepotica Irina Shayk, svjedoči i kraj njihove ljubavi. Idila je trajala do Božića koji je Irina provela s Bradleyjevom obitelji u Los Angelesu. Razmirice koje su tada počele očito se nisu se dale izgladiti.


Mama Gloria najvažnija je žena u životu Bradleyja Coopera