NAGRADNJAČA

Tko ide na San Pellegrino festival

17.08.2011 u 10:35

Bionic
Reading

Prvo izdanje umaškog San Pellegrino festivala koji se održava 19. i 20. kolovoza već objavljenoj listi izvođača dodao je još dva imena. Zvijezdama festivala Dimitri from Parisu i Jamie Lewisu uz brojne druge izvođače pridružuju se belgijski DJ i producent Zamali te čest gost plesnih ljetnih destinacija E-Base. A tportal.hr poklanja svojim čitateljima 3x1 festivalsku ulaznicu

Uz glavnu zvijezdu ovog dvodnevnog festivala, Dimitri from Paris, pažnju svakako treba obratiti i na live izvođače poput britanskog soul & funk dueta Smoove + Turrell, grčkog house i breakbeat benda TimeWarp inc. te 12-ero člani bend Dogo Argentino iz Osijeka. Iz DJ programa treba izdvojiti house DJ-a, producenta i remiksera Jamiea Lewisa, ali i izvođače Bad Monkeys, Zamali, E-Base, Aldo Morro, DJ Umbo, Funky Destination, DJ Ello te the soulmana Jakšu Jordesa.

Organizator ističe da ovim prvim izdanjem festivala želi vratiti intimu i povezanost među publikom, masovnost mu nikako nije u cilju nego vrhunska zabava, kvalitetan živi i plesni zvuk, što pokazuje i izborom izvođača te lokacijom koju je odabrao. Da se ipak radi o drugačijoj ponudi govori činjenica da je festival prepoznat u Europi i svijetu, a posjetitelji se javljaju čak iz dalekog Novog Zelanda kojima će dolazak na festival ujedno biti i prvi posjet Hrvatskoj. Kako je riječ o ljetnom festivalu, vjenčanju i veselim tonovima u istom funky free dress codu budite na ovoj višestrukoj proslavi čiste euforije i hedonizma.

Po jednu festivalsku ulaznicu osvojili su:

Zoran Žagar
Vedran Vinski
Joško Jurković