NAGRADNJAČA

Tko ide na premijeru filma 'Šuma summarum'

09.11.2010 u 10:35

Bionic
Reading

U naša kina 11. studenog dolazi novi film redatelja Ivana Gorana Viteza, 'Šuma summarum'. U glavnim ulogama se pojavljuju Vili Matula, Hana Hegedušić i Nataša Dangubić. Tportal.hr i Continental film ovom prilikom svojim čitateljima poklanjaju pet pozivnica za premijeru filma koja će se održati u srijedu 10. studenog u Movieplexu Zagreb s početkom u 20 sati

Članovima hrvatske marketinške agencije, odnedavno u vlasništvu Nizozemca, novi gazda, mladi Rinus Jongbloed, priuštio je akcijski vikend koji uključuje rafting na divljim vodama i paintball bitku, a sve u sklopu popularnog team buildinga. Nakon raftinga koji završava incidentno, dvije se grupe zapute na zadatak u šumu. Manje ili više sretni što sudjeluju u toj igri za odrasle, probijaju se šumom u kojoj ih čekaju nemala iznenađenja - lokalna obitelj koja im radi o glavi, slučajni izletnički par, sumnjivi instruktori i fatalne nesreće.

A kako se dan bliži kraju, svima polako postaje jasno da životi onih koji iz svega toga izvuku živu glavu više nikada neće biti isti.

Pozivnice su osvojili (vrijedi za dvije osobe):

Maja Šimudvarac
Robert Petković
Olga Radman
Kristina Mađar
Sanja Mikulec