OTKAZANI KONCERTI

Tibor napustio Silente, obožavatelji šokirani

08.07.2016 u 14:15

Bionic
Reading

Poznati dubrovački bend danas je na svojoj stranici na Facebooku objavio post koji je šokirao mnoge njihove fanove. Naime, otkrili su kako jedan član napušta bend, što bitno mijenja njihove planove za ovo ljeto. Upitan je i njihov nastup na Exitu

Više od stotinu komentara u ni sat vremena ostavili su obožavatelji benda Silente nakon njihove objave o odlasku jednog člana iz benda.

'Bili smo Silente. Nas šestero. Sančo, Tibor, Lorena, Ivuša, Doris i Šimun. Kao takve nas više nećete vidjeti na pozornici.

Tiborovu izjavu prenosimo u cijelosti, a ostatak Silentea mu daje svoju podršku i razumijevanje:

'Vjerujem u rokenrol kao životni stil i u pozornicu kao energičan i nepredvidljiv dio showa. Zbog svoje trenutne nemogućnosti za dati išta umjetnički vrijedno na pozornici i van nje, odstupam od Silentea. Svi koncerti i nastupi su otkazani do daljnjeg. Želim zahvaliti familiji, prijateljima, menadžeru i divnim obožavateljima na potpori i razumijevanju.'

- Tibor Karamehmedović

SVI koncerti i medijska pojavljivanja benda su otkazani. Ispričavamo se fanovima i organizatorima, nikada u tri godine nismo otkazali koncert bez obzira na uvjete i naše stanje. Dok ne postanemo ljudi kakve ovaj bend zaslužuje - stat ćemo', stoji u postu.

Obožavatelji benda nisu krili da su u šoku.

'Nemam pojma što se događa i stvarno mi je srce puklo u trenu kad sam pročitala ovu objavu. Ljudi, što god da se događa, svim srcem vas volim, niste zaslužili ništa drugo osim najveće sreće u životu, pa gdje god ju tražili. Samo pravo, Tibore!' jedan je od komentara.