OBITELJSKA DRAMA

Tia Jurčić Warren strahuje zbog sina u Dallasu

08.07.2016 u 14:08

Bionic
Reading

Jutrošnja vijest koja je obišla cijeli svijet - ubojstvo pet policajaca u Dallasu tijekom prosvjeda protiv policijske brutalnosti prema Afroamerikancima, uznemirila je Tiju Jurčić Warren, pokćerku političara Ljube Jurčića. Naime, njezin sin Domenick trenutačno boravi upravo u Dallasu gdje provodi odmor kod obitelji svog oca, košarkaša Chrisa Warrena, Tijina bivšeg supruga

Ono što nijedna majka ne bi željela prolaziti, trenutačno se događa lijepoj Tiji Jurčić Warren. Njezin sin Domenick, kojeg ima iz braka s košarkašem Chrisom Warrenom, trenutačno se nalazi u američkom gradu Dallasu, gdje se jutros zbio tragičan događaj.

Naime, tijekom prosvjeda protiv policijske brutalnosti prema Afroamerikancima, nakon što su u razmaku od dva dana policajci ubili dvojicu Afroamerikanaca u američkim saveznim državama Minnesoti i Louisiani, snajperisti su ubili petoricu policajaca, a još šest je ranjeno. Zbog cijelog događaja, u centru Dallasa opsadno je stanje, a Američka agencija za civilno zrakoplovstvo zabranila je prelete zrakoplovima iznad središta Dallasa.

Na svu sreću, drama u Dallasu je ipak završila, a napadač je na kraju presudio sam sebi.


Tia Jurčić Warren s bivšim suprugom, košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim ima sina Domenicka

Strahujući zbog sina, Tia se obratila i putem svog privatnog profila na Facebooku prijateljima u Dallasu, jer je izgleda, zbog cijelog događaja, nemoguće uspostaviti telefonske pozive. Na njezin upit što se događa u Dallasu, pri čemu je poslala podršku svima koji ondje žive da se drže i da ostanu u svojim kućama, Tia je doznala kako je centar Dallasa pod opsadnim stanjem, a potom je ona objasnila kako ne može stupiti u kontakt sa sinom i obitelji. Budući da se Domenick nalazi upravo u centru Dallasa, Tijin strah je time i veći.

Tia Jurčić sa sinom Domenickom

Ljubav najveća: Ljubo Jurčić obožava svog unuka Domenicka
425338,424227,173877,69516