KONZUMOVA IGRA 'ISPUNI SNOVE I ODVEZI TESLU'

TESLA S u rukama sretnog dobitnika

11.02.2016 u 10:25

Bionic
Reading

'Samo gledati ovakav automobil super je osjećaj, a sjesti u njega nešto je posebno', rekao je oduševljeni dobitnik Krešimir Kovač

U utorak 9. veljače u Super Konzumu Radnička Krešimir Kovač iz Zagreba preuzeo je prekrasni automobil Tesla S, a osvojio ga je u Konzumovoj nagradnoj igri 'Ispuni snove i odvezi Teslu'. Ključeve vrijednog i zaista posebnog električnog automobila sretnom je dobitniku uručio Danijel Dugić, direktor marketinga Konzuma.

Nagradna igra 'Ispuni snove i odvezi Teslu' s bogatim nagradnim fondom još je jedna u nizu velikih nagradnih igara koje Konzum kontinuirano priređuje za svoje kupce kako bi nagradio njihovu vjernost. U nagradnoj igri 'Ispuni snove i odvezi Teslu' mogli su sudjelovati kupci novog Super Konzuma Radnička za svakih potrošenih 100 kuna u razdoblju od 18. prosinca 2015. do 31. siječnja 2016. godine.
Ime Krešimira Kovača izvučeno je u javnom izvlačenju 2. veljače u Super Konzumu Radnička iz kutije u kojoj je bilo više od 250 tisuća kupona.

Krešimir Kovač, 56- godišnji inženjer elektrotehnike iz Zagreba, nije mogao sakriti uzbuđenje ni skinuti pogled sa svog novog limenog ljubimca.

Kako ste primili vijest da ste baš vi sretni dobitnik ove vrijedne nagrade?
Sjedio sam u svom uredu kada je zazvonio mobitel. Gospodin se nije odmah predstavio nego me pitao gdje se trenutno nalazim i da li sjedim. Odgovorio sam potvrdno, a on mi je počeo pričati kako ću uskoro sjesti u nevjerojatno udobno sjedalo novog automobila kojeg sam osvojio u nagradnoj igri Super Radnička. Isprva sam pomislio da se netko od prijatelja koji su znali da sam igrao nagradnu igru šali sa mnom i nisam povjerovao. Kada sam konačno postao svjestan da to ipak nije šala, bio sam uistinu presretan. Prošlo je sedam dana od tada i moram priznati da sam još uvijek u šoku, još uvijek mislim da sve ovo sanjam.

Jeste li prije igrali ovako vrijedne nagradne igre?
Igrao sam neke nagradne igre, više iz zabave i naravno bez velikih očekivanja. Kada sam vidio da je glavna nagrada Super Konzuma Radnička automobil Tesla S, nisam ni trenutka oklijevao hoću li sudjelovati, opet naravno bez velike nade da će baš mene zadesiti takva sreća.

Kakav je bio osjećaj kada ste prvi puta sjeli u Teslu?
Samo gledati taj automobil je užitak, ali sjesti u njega i voziti nešto neopisivo. Ovo je automobil s nevjerojatnim odlikama, o nečem takvom čovjek može samo sanjati.

Kakav ste vozač? Uživate li u vožnji?
Imam puno vozačkog iskustva. Čak sam se okušao i u automobilskim utrkama. Vozio sam razne automobile, ali Tesla je nešto što se s ničime ne može usporediti.

Što mislite o električnim automobilima?
Da, to su automobili budućnosti, a Tesla je najmodernija i najbolja električna limuzina na svijetu. Voziti električni automobil znači veliku uštedu na gorivu, a punjenje danas nije problem s obzirom da postoje punionice. Jedna od njih je baš ispred Super Konzuma Radnička.

Nakon što je preuzeo ključeve prekrasnog automobila, presretni Krešimir je zahvalio predstavnicima Konzuma koji su mu poželjeli mnogo sretnih i uzbudljivih vožnji.