ZGODNE U CRVENOM

Tatjana ili Nikolina: Kojoj ljepotici bolje stoji ova haljina?

09.06.2015 u 15:00

Bionic
Reading

Na sinoćnjoj reviji Kaufland Fashion Weeka Zagreb uživala je i supruga rukometnog reprezentativca Blaženka Lackovića, Nikolina. Pojavila se u čipkanoj crvenoj haljini, baš kao i Tatjana Dragović, koja se u istoj kreaciji pojavila krajem svibnja na zagrebačkom koncertu Prljavog kazališta

'Bilo je super na sinoćnjoj reviji. Uživala sam, a došla sam s prijateljicom, sestrinom šogoricom. Uvijek se rado odazovem na revije Fashion Week Zagreba, a sinoć nas se zadnja najviše dojmila', kaže Nikolina Lacković, supruga hrvatskog rukometnog reprezentativca Blaženka Lackovića.

Na reviju je stigla odjevena u crvenu čipkanu haljinu, istu kakvu je nedavno odjenula Tatjana Dragović za zagrebački koncert Prljavog kazališta na Šalati. Riječ je o haljini s potpisom britanske modne kuće Self Portrait.

'Volim crveno - nije mi najomiljenija, ali mi je jedna od dražih boja. Imam dosta crvenih stvari jer je to boja koja podigne, osvježi i dobro se osjećam u njoj. Ova haljina mi se sviđa jer je čipkasta, što je sada in', rekla je.

Nikolina je bila odlična studentica Ekonomskog fakulteta, a nakon studija zaposlila se u marketingu Agrokora, gdje je radila godinu dana. Kad ju je rukometaš zaprosio na Eiffelovom tornju u Parizu, odlučila je svoju karijeru podrediti njegovoj.