ODLUKA NAKON SKANDALA

Tamara Ecclestone želi brzi razvod od Jaya Rutlanda

22.03.2016 u 12:07

Bionic
Reading

Nakon što je krajem veljače suprug Tamare Ecclestone uhićen zbog sumnje da je pomagao narkobosu Jamesu Tarrantu u bijegu, njezina kula od karata koja je tri godine bila netaknuta počela se polako rušiti. Jay Rutland, kojem se trenutno sudi u Londonu, brani se sa slobode, a izvori bliski paru tvrde kako bogata nasljednica želi brzi razvod. Još prije mjesec dana na svom Instagram profilu Tamara je tvrdila kako je Jay 'ljubav njezina života'

Sudeći po današnjim natpisima britanskih medija, Tamara Ecclestone se nakon savjetovanja sa svojim ocem Berniejem odlučila za brzi razvod od Jaya Rutlanda. Ona 'u dobru i zlu' očito nije važeća za imućnu Britanku kad su u pitanju milijuni. Naime, nakon što je Rutland uhićen u veljači zbog sumnje da je surađivao s poznatim i osuđivanim narkobosom, Tamara je brzo otputovala u Švicarsku gdje se savjetovala s obiteljskim odvjetnicima o daljnjim postupcima.


Jay Rutland 16. ožujka imao je prvo saslušanje na londonskom sudu

Proteklog tjedna Rutland se pojavio na saslušanju na londonskom sudu, no Tamara nije bila uz njega. Izvori bliski paru, piše The Sun, tvrde kako starija Bernijeva kćer želi brzu rastavu. Par se vjenčao 2013. na jugu Francuske, gdje je svadba trajala tri dana. Kćerkica Sofija rođena je 18. ožujka 2014., a Jay nije viđen na rođendanskoj zabavi malene ovog vikenda u Londonu.


Tamara i Jay snimljeni nekoliko dana prije njegova uhićenja

Još prije mjesec dana, na Valentinovo, Tamara je imala samo riječi hvale za svog supruga.

'Mudri kažu kako samo budale žure. Što mudri ljudi znaju. Ja sam nakon naše prve večere znala da si ti onaj pravi. Hvala što si mi poljuljao tlo pod nogama i što me voliš svaki dan. Voljet ću te zauvijek', napisala je Tamara suprugu za Valentinovo. Danas više ne stoji iza te izjave, a i možda napokon shvaća kako neke mudrosti nisu zaludu izrečene.