TATA I BRAT ODSUTNI

Tajno vjenčanje kćeri Nicole Kidman i Toma Cruisea

05.10.2015 u 13:32

Bionic
Reading

Vrlo intimna ceremonija s tek nekoliko prijatelja 22-godišnje Belle Cruise i njezinog odabranika, britanskog IT stručnjaka Maxa Parkera dogodila se prošlog mjeseca u londonskom hotelu Dorchester. Vjenčanju nisu prisustvovali Tom Cruise i Bellin brat Connor, a prema pisanju australskih medija, čini se da Nicole Kidman ipak nije propustila kćerino vjenčanje

Usvojena kćerka bivših supružnika Nicole Kidman i Toma Cruisea, 22-godišnja Bella Cruise vjenčala se 18. rujna u jednom od prestižnih londonskih hotela Dorchester, no među uzvanicima nisu bili njezin otac i mlađi brat Connor.

Bella koja već nekoliko godina u Londonu radi kao vizažistica i njezin odabranik britanski IT stručnjak Max Parker fotografije vjenčanja dali su australskom časopisu Woman's Day koji tvrdi kako je Nicole oduševljena zbog vjenčanja svoje najstarije kćeri, a na svadbi je bila jedina od obitelji. Glumica trenutačno boravi u Londonu gdje na West Endu priprema kazališnu predstavu 'Photograph 51'.


Bella s ocem Tomom i bratom Connorom u danima obiteljske sloge

Bella pohađa jednu od najboljih škola za vizažiste u svijetu, Delamara Academy u Londonu, a specijalizira se za filmsku šminku.