ISKRENA PJEVAČICA

Tajči: Severina? Rozga? Nemam komentara

12.11.2015 u 13:28

Bionic
Reading

Zvijezda 90-ih punim plućima živi svoj američki san. Tatjana Cameron, poznatija kao Tajči, pokrenula je svoj kanal na YouTubeu, čija je perjanica emisija 'Waking up in America', a za RTL televiziju je ispričala kako se naučila nositi s negativnim komentarima i čime se bave njezini sinovi

Tatjana Cameron, poznatija kao Tajči, na svom kanalu na YouTubeu emitira show 'Waking up in America'. Brojni su joj uspješni Amerikanci otvorili dušu, a ona je za RTL televiziju otkrila koliko na nju utječu kritike.

'Prije nekoliko godina znalo me zaboljeti, ali onda sam shvatila da nam to pomaže da rastemo. Shvatila sam da su negativni komentari zapravo odraz kritičara, a ne onog kojeg se kritizira', izjavila je. I njezini sinovi, 13- godišnji Dante, 12-godišnji Evan i 9-godišnji Blaise, krenuli su majčinim umjetničkim stopama.

'Moj najstariji sin Dante uči montažu i film, Evan je u školskom orkestru i svira perkusije, a Blaise igra u mjuziklima', pohvalila se nekadašnja mezimica Jugoslavije. Svoje 'nasljednice' Severinu i Jelenu Rozgu ne sluša.

'Na žalost ne pratim tu glazbu tako da ih ne bih komentirala', rekla je Tajči.