MOMAK ŽELJAN PAŽNJE

Tajanstvena Isabelle Adjani stala u obranu mlađeg sina

18.11.2016 u 19:45

Bionic
Reading

Jedna od najintrovertiranijih francuskih glumica Isabelle Adjani (61) o svom mlađem sinu, Gabriel-Kaneu, kojeg je dobila u vezi s glumcem Danielom Day-Lewisom, rijetko govori, no ovaj put nije odoljela komentirati sve glasnije mišljenje javnosti da je njezin 22-godišnji sin razmaženo derište

Gabriel-Kane Day-Lewis 22-godišnji je sin francuske glumice Isabelle Adjani i oskarovca Daniela Day-Lewisa kojeg su dobili u šestogodišnjoj vezi. Naime, Daniel je ostavio Isabelle dok je bila trudna, a ona mu to nikad nije oprostila. Priča o njegovom prevrtljivom karakteru dospjela je tada do najmanjih detalja u medije i bila je to osveta glumice koja od tada svoj privatni život drži podalje od javnosti. No dosadašnju harmoniju poremetio je njezin mlađi sin Gabriel-Kane kad se odlučio baviti modelingom i to mu zasad odlično ide. Vogue piše o njemu, Karl Lagerfeld mu nije odolio, a ni mnoga druga poznata imena u svijetu mode.

'Bila sam pomalo iznenađena njegovom željom za svjetlima reflektora. Sve sam to prošla i sama, a biti u centru pažnje nije nimalo lak zadatak za jednog 22-godišnjaka. Zna vrlo dobro što smo njegov otac i ja prošli na tom putu, no ne želim se usprotiviti njegovim željama. Gabriel nije razmaženo derište, već inteligentan i suosjećajan mladić. Zna vrlo dobro da stvari nisu onakve kakvima se čine izvana. Nisam zabrinuta za njega, poput svog oca uvijek je naoružan dozom sumnje, a to je u današnja vremena dobra zaštita', izjavila je Adjani, a uz Gabriel-Kanea ima i 37-godišnjeg sina Barnabéa Nuyttena.

'Barnabé je više nalik meni te ne voli pažnju javnosti ni društvene mreže o kojima je ovisan njegov mlađi brat', rekla je glumica.

Don't let the ghosts from your past haunt your dreams for the future.

A photo posted by G-K. (@gabrielkane) on

Less is More.

A photo posted by G-K. (@gabrielkane) on

Let me be your Romeo ??

A photo posted by G-K. (@gabrielkane) on