ODMOR NA VISU

Tajanstvena djevojka u bijelom zavela našeg slavnog glumca

09.09.2015 u 09:04

Bionic
Reading

Mali predah od snimanja nove sezone serije 'Kud puklo da puklo' Janko Popović Volarić pronašao je na svom omiljenom otoku uz djevojku, beogradsku glumicu Tijanu Pečenčić

Svoje prvo zajedničko ljetovanje glumački par Janko i Tijana odlučili su provesti tamo gdje je zagrebački glumac najsretniji i najmirniji, na otoku Visu, a njemu se nakon snimanja filma 'Vis-A-Vis' 2013. uvijek vraća. Ovih dana odmaraju se na jednom od najljepših viških imanja na osami u malom selu Talež.

Zanimljivo je da je spomenuto predivno imanje djelo roditelja zagrebačkog glumca i voditelja Mirana Kurspahića. Koliko Janko i Tijana uživaju u svojoj viškoj izolaciji, dokazuju i fotografije koje su objavili na svojim društvenim mrežama. Lijepa Beograđanka osvojila je zagrebačkog glumca početkom godine, a ljubav je planula na setu serije 'Kud puklo da puklo'.

Prije deset dana Janko je iskoristio slobodno vrijeme za druženje sa 17-godišnjim sinom Davidom i svojom majkom jer u narednim mjesecima vremena za odmor bit će jako malo. S redateljem Nevijem Marasovićem završava snimanje novog filma 'Goran', a tu je još jedan njihov zajednički projekt koji su ovog ljeta smišljali također na Visu.


Tijana u opuštenom izdanju u viškom vrtu u kojem su ona i Janko pronašli svoj komadić raja



tportal