SWEDISH HOUSE MAFIA

Svjetska dance atrakcija na ljeto u Papayi!

17.01.2011 u 14:38

Bionic
Reading

Švedski trio Axwell, Steve Angelo i Sebastian Ingrosso odabrao je klub na novaljskoj plaži Zrće kao jedan od privilegiranih u kojima će nastupiti 2011. u punom sastavu, motiviran činjenicom da su organizatori njihov tamošnji prošlogodišnji nastup proglasili jednim od najboljih u 2010. godini

Za prestižno izdanje Top 100 Dj's magazina Dj Mag, Axwell je izjavio da mu je među 253 nastupa u 2010. najdraži upravo onaj u klubu Papaya. Ta je izjava je najbolja reklama, ne samo za klub, već i samu destinaciju te hrvatski turizam. Pokazatelj koji najviše tome ide u prilog jest i činjenica da je za njihov nastup pretprošle godine Papaya u pretprodaji prodala ulaznice u 52 zemlje, a prošle godine u čak 72 zemlje.

Swedish House Mafia

Fenomen zvan 'Swedish House Mafia' magazin Rolling Stone nazvao je novim rock zvijezdama današnjice. Bilo da snima u L. A.-u s Pharellom ('One') ili tulumari s Paris Hilton, ovaj 'titanic trio' s pravom nosi status zvijezda.

Dj Mag, magazin koji obožavaju DJ-i, cijene producenti i struka, bit će nositelj imena festivala koji će 10. kolovoza otvoriti popularni Šveđani. Dj Mag Festival će tako od 10. pa sve do 13. kolovoza predstaviti kremu DJ-a i producenata. Sve ljubitelje zvuka Swedish House Mafia svakako će razveseliti vijest da će 12. kolovoza pozornicu Papaye ponovno zauzeti Steve Angelo sa svojim mlađim bratom AN21 i kolegom Max Vangeli u sastavu i konceptu koji su nazvali Size Matters. Šveđani će tako dominirati prvim Dj Mag festivalom u Papayi. Poseban prostor u magazinu Dj Mag posvetit će sve popularnijoj destinaciji za mlade, plaži Zrće, a reportaža s festivala u Papayi bit će šlag na torti. Potvrde gostovanja za ostale festivalske dane Papaya će uskoro objaviti.

Ulaznice za Dj Mag Festival te ostala gostovanja bit će dostupna u prodaji putem sustava Eventim od petka, 21. siječnja. Prvi kontingent ulaznica po promotivnoj cijeni svakako potražite na www.eventim.hr. Svim budućim posjetiteljima Dj Mag Festivala, Papaya savjetuje da svoju ulaznicu kupe u što kraćem roku kako bi osigurali svoje mjesto na jednom od najvećih nastupa u 2011.. 'Swedish House Mafia' čak je sedam mjeseci ranije rasprodala svoju turneju u Velikoj Britaniji!

Swedish House Mafia inače je najpoznatiji švedski glazbeni proizvod u posljednjih deset godina. Suvereno drži tron glazbene industrije, a iza zaraznih ritmova trojca zvanog Swedish House Mafia stoje velikani produkcije: Steve Angello, Axwell i Sebastian Ingrosso. Umjetnost koju stvaraju u studiju pojedinačno predstavljaju na svjetskim festivalskim i klupskim pozornicama čitave zemaljske kugle. Prilika da ih vidite zajedno u sastavu jako je rijetka, a počašćene su jedino najpoznatije svjetske destinacije poput Miamija i Ibize. Na toj karti nezaobilaznih destinacija od pretprošle godine stoji i zastava kluba Papaya. Prošlogodišnjem nastupu Swedish House Mafije u Papayi svjedočilo je više od 5.000 gostiju iz cijelog svijeta. Ove godine ovaj titanic trio u Papayu dolazi opravdati titulu najveće svjetske atrakcije!