LJETO U ZNAKU DIVA

Šverko, Novak i Kesovija kreću na ljetnu turneju

08.07.2013 u 17:12

Bionic
Reading

Pripreme za ljetnu turneju Diva u punom su zamahu. Radojka Šverko, Tereza Kesovija i Gabi Novak, praćene glazbenom sastavom pod vodstvom Ante Gele, za desetak će dana svoje ponajbolje pjesme i nezaboravne evergrine podijeliti s publikom u Zadru (Arsenal, 18. srpnja), Trogiru (kula Kamerlengo, 19. srpnja) i Makarskoj (Ljetno kino, 20. srpnja)

Projekt Dive ujedinjuje tri iznimne hrvatske glazbenice koje su ostavile neizbrisiv trag, ne samo na hrvatskoj, nego i na regionalnoj glazbenoj i kulturnoj sceni, a i šire. Tereza Kesovija, Gabi Novak i Radojka Šverko svojim kontinuiranim profesionalnim radom u glazbi i kulturi doista jesu konstante u životima naše generacije. Povezuje ih ljubav prema glazbi, šarolikost opusa i iznimno međusobno poštovanje, što je već preko 16.000 ljudi koji su uživali u njihovim dosadašnjim zajedničkim koncertima itekako moglo osjetiti.

Koncert Diva je zasigurno događaj koji se ne smije propustiti. Ulaznice za koncerte Diva su u prodaji preko sustava Eventim. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 110 kuna, a na dan koncerta 130 kuna