DVOSTRUKI RAZLOG ZA SLAVLJE

Sve o vjenčanju u zadnji čas Karamarka i Ane Šarić

28.05.2015 u 12:45

Bionic
Reading

Dan prije svog 56. rođendana prvi čovjek HDZ-a svoju je djevojku, marketinšku stručnjakinju, 40-godišnju Splićanku Anu Šarić odveo pred oltar, a tajno i vrlo skromno vjenčanje kojem su prisustvovali samo kumovi održano je prošle nedjelje u crkvi Svetog Križa u Sigetu u Novom Zagrebu

Dvije godine nakon što su se prvi put zajedno pojavili u javnosti čelnik najjače oporbene stranke Tomislav Karamarko i Ana Šarić odlučili su svoju vezu okruniti brakom, piše Gloria. Suprotno očekivanjima nekih koji su najavljivali spektakularno vjenčanje, par je odlučio da ono bude tajno i vrlo skromno te bez puno uzvanika.

Obred je održan u večernjim satima u zagrebačkoj crkvi Svetog Križa u Sigetu dan prije 56. rođendana Tomislava Karamarka, a on na svom vjenčanju nije skidao osmijeh s lica. Atraktivna mladenka nosila je jednostavnu bijelu haljinu kupljenu u jednom zagrebačkom dućanu i zlatne štikle ukrašene cirkonima, a jedini nakit koji je imala na sebi bila je Tiffanyjeva narukvica, poklon njezine mlađe sestre Jelene. Vjenčanje se izgleda dogodilo spontano i u 'zadnji čas' jer mladenka nije imala ni vjenčani buketić.

Nova Gloria donosi ekskluzivne fotografije i detalje s vjenčanja Tomislava Karamarka i Ane Šarić. Više na http://bit.ly/1cZ1JjE

Posted by Gloria.hr on Wednesday, May 27, 2015

Par je vjenčao fra Smiljan Kožul, a obredu su prisustvovali samo njihovi kumovi, ekonomistica Zrinka Bubanović i prim. dr. Milivoj Novak, voditelj Intenzivnog odjela Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb. Lijepa 40-godišnja Splićanka i njezin odabranik pobrinuli su se za to da se vjenčanje odvije daleko od očiju javnosti, a kumovi su u posljednji trenutak doznali gdje će se ono održati.

Njihovi roditelji nisu prisustvovali ni crkvenom obredu ni skromnom slavlju u jednom zagrebačkom restoranu, u kojem su se supružnicima pridružila Karamarkova djeca, kći Lana i sin Martin iz njegovog prvog braka s Enisom Muftić, od koje se razveo 2011. I Ani je ovo drugi brak; bila je udana za poznatog zagrebačkog snimatelja Sašu Schmidtbauera, s kojim nije imala djece.


Ana se odlično slaže s djecom svog supruga iz njegovog prvog braka - na slici s Lanom Karamarko

Danas uspješna stručnjakinja za marketing, svoju je karijeru prije 15 godina započela kao tajnica predsjednika Uprave EPH Nine Pavića i vrlo brzo napredovala je do pozicije direktorice marketinga, na kojoj se zadržala deset godina. Danas je vlasnica PR tvrtke Drimia i frizerskog salona Opium. Anina velika ljubav i strast su životinje, posebno psi, što se vidi i na njezinom profilu na Facebooku, na kojem nerijetko objavljuje fotografije sa svojim ljubimcima. Oni koji je poznaju opisuju je kao vrlo energičnu, sofisticiranu, pametnu i komunikativnu ženu koja zna što hoće pa nema sumnje da je prvi čovjek HDZ-a za sebe odabrao pravu životnu partnericu.

Posljednja dva dana profil Ane Šarić na Facebooku zatrpan je čestitkama u kojima su joj mnogobrojni prijatelji i znanci poželjeli sreću u braku, a na profilu njezinog supruga situacija je vrlo slična. Brojni čestitari sjetili se i njegovog rođendana, a Karamarko se pak prisjetio svog ranog djetinjstva objavivši fotografiju sa svojim roditeljima.


[ZAHVALA] Hvala vam svima na čestitkama! Prebrzo je prošlo 56 godina, a najbolje to znaju moji dragi roditelji- majka Kata i otac Martin.

Posted by Tomislav Karamarko on Monday, May 25, 2015