TAKO SE SLAVI!

Strastveni poljupci zaljubljenog Vide i njegove Ivane

13.06.2016 u 17:52

  • +2

Domagoj Vida u zagrljaju svoje Ivane proslavio pobjedu nad Turskom

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bionic
Reading

U svojoj prvoj utakmici na Europskom prvenstvu Hrvatska je na Parku prinčeva svladala Tursku 1-0, a Domagoj Vida je odmah nakon sučevog zvižduka potrčao prema tribinama, gdje mu je prva čestitala njegova zaručnica, bivša Kraljica Hrvatske Ivana Gugić

Branič kijevskog Dinama, Domagoj Vida odigrao je odličnih 90 minuta i pored njega se turski napadači nisu zaigrali.

Dodatna motivacija za dobru igru zasigurno mu je bila i zaručnica Ivana Gugić, s kojom je u rujnu prošle godine dobio sinčića Davida. Upravo je Ivana u prvim redovima na Parku prinčeva žestoko bodrila svojeg dragog odjevena u dres hrvatske reprezentacije te s trakom u kosi s prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama.


Zaručnica Ivana Gugić prva je čestitala Domagoju Vidi na pobjedi

Odmah nakon što je utakmica završila Domagoj Vida je otrčao prema Ivani i s njom podijelio svoju sreću zbog važna tri boda na startu prvenstva. Pao je zagrljaj, ali i strastveni poljubac.


Ivana Gugić bila je Kraljica Hrvatske 2014. godine

Domagoj Vida i 22-godišnja Metkovka Ivana Gugić u višegodišnjoj su ljubavnoj vezi, koja je u okrunjena rođenjem sina Davida. Iako se govorilo kako će nakon što Ivana rodi, svoju vezu okruniti brakom, to se još uvijek nije dogodilo. Zbog ljubavi s nogometašem te trudnoće, Ivana Gugić je ostavila po strani svoju manekensku karijeru i u potpunosti se posvetila obitelji.