VELIKI TRANSFER

Što se to sprema: Jelena Veljača s Nove TV prešla na RTL

15.09.2015 u 11:26

Bionic
Reading

Osim što uskoro očekuje djevojčicu sa suprugom Draženom Čučekom, Jeleni Veljači sredinom kolovoza dogodile su se i promjene na profesionalnom planu. S Nove TV prešla je na RTL gdje će biti dio kreativnog tima i raditi na novim projektima zabavno-mozaičnog sadržaja

'Ponosna sam i uzbuđena što sam dio RTL-ova kreativnog tima. Oduvijek su me motivirale promjene i izazovi i sigurna sam da ćemo napraviti poslastice za našu publiku', rekla je za tportal glumica, scenaristica i spisateljica.

Dolasku Jelene Veljače na RTL Televiziju raduju se i na svojoj adresi.

'Veselimo se što se našem dinamičnom i kreativnom timu pridružila Jelena Veljača koja se dokazala kao jedna od najboljih domaćih scenaristica i producentica te čiji su projekti prepoznati i izvan granica Hrvatske. Sigurni smo da će njeno bogato iskustvo, koje će odsad graditi i na RTL-u, doprinijeti još kvalitetnijem sadržaju naše televizije, a u kojem će uživati naši gledatelji', kazala nam je glasnogovornica RTL-a Nataša Roksandić.

S obzirom na to da je Jelena Veljača poznata po tome što je prije nekoliko godina na male ekrane lansirala hit-seriju 'Larin izbor', a kasnije i jednako gledane 'Stellu' i 'Zoru dubrovačku', lako je moguće da će i na RTL-u uskoro osvanuti neka domaća serija s njenim potpisom, ali i jednakim uspjehom kao i njene prethodnice.