NA BRIJUNIMA

Što Mila Elegović radi u Titovom Cadillacu?

15.04.2015 u 12:00

Bionic
Reading

Prilikom snimanja spota za pjesmu 'Jednog ljeta u Puli' zagrebačkoj pjevačici i glumici se ispunila velika želja - provozati se u nekadašnjem Titovom limenom ljubimcu

S Milom Elegović iznenađenja nikad dosta. Nakon odlične filmske uloge u filmu 'Zagreb Capuccino' pjevačica i glumica ne posustaje s novim projektima. Proteklog vikenda na Brijunima snimala je novi spot za duet s Brunom Krajcarom. Riječ je o pjesmi 'Jednog ljeta u Puli', a brijunska avantura ostvarila je Mili i jednu želju - napokon se provozala u Titovom Cadillacu. Fotografijom se pohvalila i na Facebooku te priznala da 'neopisivo uživa'.
'Poseban je osjećaj voziti se u jednom do najskupljioh auta na svijetu koji košta dva ipol milijuna eura. Ima ih samo pet, takav ima i britanska kraljica a imao ga je i Tito. Čula sam da se u njemu obožavala voziti Sofija Loren, a ni meni nije bilo loše. Osjećaš se kao da si na krovu svijeta' priznala je glumica.  Da je kojim slučajem jedinstvena Mila pjevala za Titova života, teško da bi ga ostavila ravnodušnim.

U veljači je izdala svoj novi singl 'Kvarna' i dodala kako je glumica koja se cijelog života željela baviti glazbom. Posljednji filmski honorar uložila je u novi album i odlučila ne posustati na svom glazbenom putu. 'Bilo je vrijeme da svoje snove uzmem u svoje ruke', zaključila je 42-godišnja Mila.