DUBLERI ZA DROGU

Što li to puše i šmrču glumci na filmskom setu?

17.06.2012 u 13:09

Bionic
Reading

Filmski su setovi okruženja bez droge, barem u teoriji. Čak i ako glumac igra najtežeg ovisnika, konzumiranje prave stvari je strogo zabranjeno, mi ćemo se suzdržati spekulacija o tome što se događa u garderobama

Što zapravo glumci zapravo uzimaju, puše, ušmrkavaju i uvlače pred kamerom? Ovisi o tome na čemu je njihov lik. Evo što je saznao magazin Wire.

Metamfetamin
Speed koji je pripremio Walter White (Bryan Cranston) u seriji 'Breaking Bad' neće vas podići, ali može uzrokovati karijes. Ovu sintetičku drogu glumi običan tvrdi bonbon.

Marihuana
U filmu 'Pineapple Express', likovi pušiti biljku iz online trgovine International Oddities. Izgleda kao trava, žari se kao trava, ali ne miriše kao 'božja vagina'. (Doslovan citat iz filma glasi: 'Smell it. SMELL it! Enjoy. It's like... God's vagina!')


Kokain
Legenda kaže da je Al Pacino ušmrkavao pravu stvar na setu 'Lica s ožiljkom'. Kad je došlo vrijeme da glumačka ekipe filma 'Blow' krene na skijanje, glumci su šmrkali inozitol - vitamin B u prahu .

Crack
Ryan Gosling, kao učitelj u srednjoj školi, u filmu 'Half Nelson' ima komad razbijene šalice koje su scenografi bojali kavom. Malo duhana dalo je dim i voila!