U DOBROM DRUŠTVU

Što je to spojilo Tanju Dragović, Mirnu Zidarić i Lanu Banely?

16.09.2016 u 16:13

Bionic
Reading

U elegantnom izdanju i s osmijehom na licu Tatjana Dragović podržala je otvaranje dućana njoj omiljenih narukvica s pozlaćenim leptirom, a slične modne strasti kad je nakit u pitanju imaju i kolegice s HRT-a i prijateljice Mirna Zidarić i Lana Banely

Na novootvorenoj adresi u centru grada započela je nova faza prekrasnog prijateljstva te je već na samom otvorenju pokazala neraskidivu vezu između omiljenih srećonoša i mnogobrojnih ljubitelja brenda Borboleta.

Trenutno najpopularniji nakit ne vole samo mnoge Hrvatice, već i svjetske zvijezde poput Kendall Jenner, Kate Hudson, Miroslave Dume, Paris Hilton... Sinoć su na otvorenju, uz uvijek besprijekorno elegantnu Tatjanu Dragović, zablistale odlično raspoložene HTV-ove voditeljice i urednice sportskog programa Lana Banely i Mirna Zidarić. Zgodne i uspješne žene ovaj put dijele isti modni ukus kad je trendi nakit u pitanju.

Mirna i Lana za tu su priliku odabrale provjerenu crnu modnu kombinaciju, dok je Tatjana svoj jednostavan styling zapečatila zanimljivim cipelama s uzorkom zebre. Mirna je svoj izlazak s Lanom komentirala na svom Instagramu, poručivši između redaka kako joj dobro društvo uvijek oboji dan.


Tatjana Dragović


Mirna Zidarić i Lana Banely