OSMIJEH NA LICU, BOL U...

Što je to pokvarilo zabavu Tijani i Janku?

11.09.2015 u 11:19

Bionic
Reading

Zvijezde serije 'Kud puklo da puklo' koja je kumovala njihovoj ljubavi nisu propustile veliku rođendansku zabavu Nove TV, a nakon provoda Janko Popović Volarić i Tijana Pečenčić prijatelje su na društvenim mrežama oraspoložili simboličnom fotografijom koju su neki nazvali - ljubav!

Janku Popoviću Volariću protekli su mjeseci u znaku ljubavi. Zagrebački glumac ne odvaja se od svoje lijepe djevojke, beogradske glumice koja ga je osvojila na setu serije 'Kud puklo da puklo'. Na rođendanskoj zabavi Nove TV Tijana Pečenčić i Janko nisu se odvajali jedno do drugog, kao što je to bio slučaj i ovog ljeta koje su također proveli zajedno, u Zagrebu i na Visu s kojeg su se vratili početkom ovog tjedna. 

Osmijeh na licu sretnog para pokvarila je tek jedna sitnica, a o čemu se radilo, Janko je pokazao fotografijom na svom profilu na Facebooku. Visoke potpetice sinoć nisu bile dobar odabir, no i za to su Janko i Tijana našli lijeka. Fotografija se svidjela mnogima, pa i uvijek kritički raspoloženoj umjetnici Elli Svalini koja ju je ocijenila čistom peticom.