INTIMNA PROSLAVA

Što je to Blanka Vlašić dobila za rođendan?

10.11.2015 u 10:45

Bionic
Reading

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica posljednjeg desetljeća Blanka Vlašić u krugu bliskih članova obitelji proslavila je svoj 32. rođendan. Tata Joško Vlašić razveselio ju je srebrnom ogrlicom koju krasi zlatni kamenčić, a koju je Blanka ponosno pokazala obožavateljima i prijateljima na Instagramu

Naša najpoznatija atletičarka skromno je proslavila 32. rođendan u krugu obitelji.

'Blankin rođendan proslavili smo ručkom u jednom od splitskih restorana. Bili smo svi osim sina Luke koji ima studentske obaveze u Rijeci, ali bili smo s njim u mislima. Bilo je lijepo i svečano. Nama je već velika stvar i posebno smo sretni kad se skupimo kao obitelj', rekao nam je Joško Vlašić.

Svojoj kćeri je s puno ljubavi za rođendanski poklon izabrao srebrnu ogrlicu. 'Čim sam je vidio, znao sam da je to za Blanku. Lančić ima zeleni kamen poput zelenih Blankinih očiju', otkrio je. Dodaje da ona trenutno trenira punom parom, sprema se za zimsku, dvoransku sezonu, a potom i za Dijamantnu ligu i nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

'Kao i svaki roditelj, ponosan sam jer ide uzlaznom stazom. To što je postala uzor generacijama ispunjava me posebnim zadovoljstvom', ističe Joško Vlašić.

This beautiful #necklace is a birthday gift from my dad ?? Prelipa ogrlica kao poklon za rođendan od tate...??????

A photo posted by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on

Thank you!!! ????

A photo posted by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on