ŽIVOTNA DRAMA

Što je rasplakalo fanove Keanua Reevesa?

23.11.2015 u 20:47

Bionic
Reading

Keanu Reeves, zvijezda kultnog filma 'Matrix', ali i niza drugih filmskih hitova, slovi za jednu od najboljih osoba među holivudskim kolegama, unatoč činjenici da mu je život prepun osobnih drama i tragedija. Sa svojim obožavateljima na Facebooku je podijelio tragičnu životnu priču koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Fanovi su mu uputili riječi podrške, sućuti te mu poručili da je on njihova inspiracija i nada

Iako je glumio u velikim filmskim hitovima, zaradio jako puno, život munije bio glamurozan. U 50 godina života ovaj slavni glumac doživio je toliko tragedija koliko jedan prosječan čovjek ne bi iskusio zadva života. Unatoč tome, Keanua Reevesa to je natjeralo da još jače guradalje.

'Mnogi me znaju, ali ne znaju moju priču. Kad sam imao tri godine, otac nas je napustio. Pohađao sam četiri različite srednje škole i borio se s disleksijom što je bilo veći izazov za moje obrazovanje. Kad sam imao 23 godine, moj najbolji prijatelj River Phoenix se predozirao. 1998. godine sam upoznao Jennifer Syme i to je bila ljubav na prvi pogled. 1999. bila je trudna, a nakon osam mjeseci naša kći rođena je mrtva što nam je uništilo vezu. Osamnaest mjeseci nakon toga, Jennifer je poginula u automobilskoj nesreći. Od tada ne želim ući u ozbiljnu vezu i ne želim imati djecu.

Moja mlađa sestra imala je leukemiju, ali je ozdravila, a ja sam donirao 70 posto zarade od filma 'Matrix' bolnicama koje liječe pacijente s leukemijom. Ja sam jedna od rijetkih holivudskih zvijezda koja ne živi u vili. Nemam tjelohranitelje i ne nosim skupu odjeću. Iako imam preko 100 milijuna dolara, vozim se podzemnom željeznicom i uživam u tome! Na kraju se svi možemo složiti da jaka osoba može preživjeti i najgore tragedije. Bez obzira na to što se događa u vašem životu, možete sve pobijediti! Život se isplati živjeti!' napisao je glumac.

"Most people know me, but don't know my story. At the age of 3, I watched my father leave. I attended four different...

Posted by Keanu Reeves Online on 22. studeni 2015