SUZE JAMESA BONDA

Što je rasplakalo Daniela Craiga

25.10.2012 u 09:13

Bionic
Reading

Kad je čuo moćni Adelein glas u naslovnoj pjesmi novog filma, Daniel Craig morao je zaplakati

Čak ni Bond, James Bond nije imun na Adelein glas. Daniel Craig je za Yahoo Film izjavio da je bio ganut do suza kad je prvi put čuo Adeleinu pjesmu 'Skyfall', za koju kaže da savršeno odgovara dojmu filma.

'Plakao sam', kaže Craig. 'Od prvih taktova sam znao da će to biti snažno, ali me njezin glas svejedno udario u pleksus.'

'Pjesma savršeno odgovara filmu', kaže Craig koji nije usamljen u svojim osjećajima. 'Skyfall' se popeo na vrh iTunes top ljestvice samo desetak sati nakon premijere.
Pjesma je snimljena u poznatom londonskom Abbey Road Studiju, a Adelein moćni glas prati orkestar od 77 glazbenika.

No, slavna je pjevačica bila zabrinuta kad je morala napisati pjesmu za film. 'Na početku sam bila malo neodlučna da se upustim u pisanje pjesme za 'Skyfall' jer je, kad pišete pjesmu koja će biti tema filma o Jamesu Bondu, pritisak prilično jak', kaže Adele.

Redatelj Sam Mendes ohrabrio je Adele da napiše osobnu pjesmu, a malo riječi podrške rezultiralo je jednom od najhvaljenijih Bond tema.

Novi film o Jamesu Bondu, 'Skyfall', dolazi u kina 1. studenoga. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu kojem je partner Heineken - prije filma 'Skyfall' ta dva globalna branda surađivala su u filmovima 'Tomorrow Never Dies', 'The World is Not Enough', 'Die Another Day', 'Casino Royale' i 'Quantum of Solace'.