ZA SVAKU POHVALU

Što je Nicole Kidman odbila zbog sina Connora?

05.10.2012 u 12:51

Bionic
Reading

Iako nema nekih ograda kad je riječ o ulozi, Nicole Kidman ipak je u novom filmu 'The Paperboy' odlučila povući crtu

Crta ispod koje Nicole Kidman nije htjela ići ne tiče se skidanja pred kamerom ili neke druge tjelesne akcije, već riječi 'nigger'.

Razlog zašto nije htjela izgovoriti tu uvredljivu riječ tiče se njenog sina Connora, kojeg je usvojila dok je bila u braku s Tomom Cruiseom.

'Nisam osjećala da je to nešto dobro za lik. Imam sina crne rase i jednostavno nisam osjećala da je to dobra stvar. Kao glumica želim ispuniti redateljevu ideju. Imam neka svoja mišljenja i stavove, no ne želim njima mijenjati redateljevu ideju. Tako radim u svakom filmu, a tako sam radila i ovdje', rekla je Nicole.

Redatelj filma, Lee Daniels, otkrio je svoju stranu priče: 'Osjetio sam rasističku napetost u jednoj sceni i zamolio sam Nicole da izreče 'n-riječ'. Rekla je – neću to napraviti.'

'Nakon što sam to rekao producentu, on mi je uzvratio: Lee, prvi dan je provela na vešmašini, drugi dan ona urinira po Zacu Efronu, treći dan vodi telepatski seks… Mislim da joj možemo progledati kroz prste s ovim', završio je redatelj.