NOVI IZAZOV

Stjepan Hauser otkrio svoju mračnu i divlju stranu

03.11.2016 u 15:34

Bionic
Reading

Zanimljiva ideja je nešto što Stjepanu Hauseru i Luki Šuliću nikad nije nedostajalo pa su se za snimanje svog novog spota popeli visoko - na poznatu crnogorsku planinu Durmitor - i prerušili u ratnike

Svi imamo svoju mračnu i divlju stranu, a svoju će u novom spotu pokazati i Stjepan Hauser te Luka Šulić. Na  Instagramu su otkrili što obožavatelji mogu očekivati u novom spotu 2Cellosa - strastveni glazbenici prerušili su se u divlje ratnike, i to na Durmitoru, poznatom nacionalnom parku u Crnoj Gori.

Prije nekoliko dana boravili su i u Dubrovniku, gradu koji će zasigurno biti dio scenografije njihove nove glazbene priče. Luka Šulić od malih nogu je zaljubljen u taj grad s obzirom na to da su mu očevi korijeni iz Dubrovnika. Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, u novom spotu naći će se i plaža Zlatni rat. Prije povratka obavezama Stjepan je nekoliko dana proveo u Zagrebu sa zaručnicom Jelenom Rozgom.

Luka i Stjepan su u posljednja dva mjeseca skoro svaki dan u drugom gradu ili državi. Taj tempo zasad im odgovara jer strasti za glazbom je puno i treba znati iskoristiti trenutak, poručili su jednom.

Hello from Montenegro! #stjepanhauser #2cellos

A photo posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on

Beautiful nature, beautiful music.. #2cellos

A photo posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on

Inside all of us is a wild thing... #2cellos

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on