NAJOČEKIVANIJI FILM GODINE

Stižu Marvelovi 'Osvetnici'!

19.04.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Iz studija Marvel u suradnji s Paramount Picturesom dolaze nam Marvelovi 'Osvetnici', najočekivaniji filmski događaj godine. Film dolazi u naša kina 3. svibnja, a dotad sve o superherojima saznajte na našoj podstranici

Legendarni Marvelovi superheroji Iron Man, Nevjerojatni Hulk, Thor, Kapetan Amerika, Sokol i Crna udovica se odazovu pozivu kada Nick Fury, upravitelj Međunarodne organizacije za očuvanje mira, pod imenom S.H.I.E.L.D., započne odvažnu regrutacijsku akciju, osnivanje tima Osvetnika koji će se boriti protiv neočekivanog neprijatelja koji je zaprijetio globalnoj sigurnosti.

Unatoč tome što je uspio sastaviti tim iz snova, Nick Fury i njegov pouzdani agent Coulson moraju pronaći način da uvjere superheroje da surađuju, a ne da budu jedan protiv drugoga, kada moćan i opasan Loki uspije dobiti pristup Kozmičkoj kocki i njenoj neograničenoj moći.

S Robertom Downeyjem Jr., Chrisom Evansom, Markom Ruffalom, Chrisom Hemsworthom, Scarlett Johansson, Jeremyjem Rennerom, Tomom Hiddlestonom, Stellanom Skarsgårdom i Samuelom L. Jacksonom kao Nickom Furyjem u glavnim ulogama, i u režiji Jossa Whedona, Marvelovi 'Osvetnici' su temeljeni na iznimno popularnoj seriji knjiga 'Osvetnici', prvi put objavljenoj 1963, i otada su inspiracija za stripove.

Clark Gregg i Cobie Smulders se također pridružuju talentiranoj postavi, okupivši svjetski poznate, najveće superheroje prvi put zajedno na filmskom platnu.