NOVA GENERACIJA

Spremni na apokalipsu i čupanje u ringu

27.02.2009 u 15:15

Bionic
Reading

Iako su se svi ovosezonski kandidati u posljednjem javljanju iz civilizacije ponašali jako prijateljski i mada su bili puni riječi hvale jedni za druge, svojim su nam stavom i samouvjerenošću dali do znanja da su za pobjedu spremni na sve

Marija Štrajh cijelu priču doživljava kao avanturu, ali i više od toga, ona je poziv prihvatila kako bi se pripremila na mogući smak svijeta, pa doživljaje u blatu smatra dobrim treningom, dok je njezina kolegica Sonja Kovač više nego spremna počupati se s nekom farmericom, samo da bi pobijedila. Simonica je prema svima i svemu nastrojena vrlo pacifistički, dok nam je njezin suprug Ante rekao da će mu biti teško šefovati uz toliku mušku konkurenciju. Dini Bubičiću nedostajat će 'netko poseban', a ime misteriozne osobe ni na nagovaranje nije želio odati.


TanjaJovanović, poznata kao sudionica prvog seksa u Big Brotheru, oštro je demantirala mogućnost ponavljanja seksualnih aktivnosti jer se na farmi, za razliku od BB-a, može raditi i nešto korisno, a ne dane provoditi samo češući svoja i tuđa znamo već što.

Zanimljivo je da su svi kandidati vrlo zainteresirani za mjesto glavnog kuhara, no nijedan ne bi piletu zavrnuo šiju u slučaju nestašice namirnica. Budući da se nisu izjašnjavali kao vegetarijanci, vjerojatno misle da će im šnicle iz zagrebačke mesnice dostavljati City Expressom. Jedino se nešto hrabriji Gego usudio reći da se veseli lovu i ribolovu u jezercu, iako tamo ne plivaju brancini.

Međusobno su se hvalili i hvalili, isticali svoje suparnike kao kvalitetne ljude i farmersku generaciju koja može sve, pa nam se čini kao da im je ovogodišnji moto: 'Svi za jednoga - jedan za sve.' Mi se ipak nadamo da nećemo od silnoga prijateljstva zijevati na foteljama, već da će nas i ovosezonski kandidati uveseljavati tračem, svađom i suzama, a možda i pokojom neočekivanom tučnjavom.