URNEBESNA FOTOGRAFIJA

Sportske legende Modrić i Vranković skupa u kadru

18.07.2016 u 17:57

Bionic
Reading

Zajednička fotografija nogometaša Real Madrida i hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića s košarkaškom legendom Stojkom Vrankovićem, koju je na svom profilu na Facebooku objavio jedan poznati zadarski restoran, oduševio je nogometne i košarkaške fanove

Skoro 10.000 lajkova i nešto više od 700 dijeljenja putem društvene mreže Facebook osvojila je fotografija zadarskog restorana Niko na kojoj se nalaze nogometaš Luka Modrić i košarkaš Stojko Vranković. Razlika u visini ovo dvoje sportaša zaista je velika. Budući da je bivši košarkaš visok 2,18 metara, Luka Modrić sa svojih 1,74 metra izgleda zaista sitno pokraj njega.

Dva sportaša zatekla su se u isto vrijeme na istom mjestu pa su vlasnici restorana odlučili ovjekovječiti ih za uspomenu. I komentari ispod fotografije nasmijali su ljude, poput onog da ovaj dvojac izgleda kao da se nalazi u Muzeju iluzija, a jedan je komentator upitao Stojka kada će mali Luka u školu, aludirajući na to da izgledaju kao otac i sin koji kreće u prvi razred.


Fotografija koja je mnoge nasmijala na Facebooku