ZVIJEZDA FESTIVALA

Slavni reper uživa na okupiranom Zrću

14.07.2016 u 20:44

  • +6

Chris Brown na Zrću

Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic

Bionic
Reading

Fresh Island festival na Pagu se održava već petu godinu, a dobro raspoloženi gosti sigurno se vesele nastupu jedne od najvećih zvijezdi, Chris Brownu

Slavni reper, koji je također poznat po burnoj vezi s pop divom Rihannom i tužbe zbog agresivnog ponašanja, stigao je na Zrće, a fotografi su ulovili trenutke dok opušteno sjedi i odmara.

Ususret nastupu na #HEXAPPEAL Fresh Islandu, koji traje još danas, organizatori su dai sve od sebe da ispune želje američkog repera koji će po prvi put nastupiti u Hrvatskoj i glavna je zvijezda ovogodišnjeg festivala.

'Veselim se dolasku na otok Pag. Moj prijatelj Snoop Dogg mi je ispričao sve najbolje o vašoj prekrasnoj zemlji. Posebno mi je preporučio da probam pašku janjetinu!', izjavio je ususret dolasku u Hrvatsku Chris Brown.

Uz brojne delicije, za Chrisa su organizatori nabavili domaći med, svježi đumbir, čajnike te Fiji vodu sobne temperature, a sada još samo preostaje nezaboravni nastup večeras. Prema fotografijama se čini da buntovni glazbenik uživa te je opušten pred nastup.