U 61. GODINI

Slavni glumac izgubio bitku s teškom bolešću

20.01.2017 u 11:04

Bionic
Reading

Proslavljeni glumac Miguel Ferrer, kojeg ćemo pamtiti po ulogama u serijama 'NCIS: Los Angeles' i 'Twin Peaks', umro je jučer u 61. godini života nakon dugogodišnje borbe s karcinomom grla, a posljednji pozdrav s javnosti je podijelio i George Clooney koji je Ferrerov bratić

Glumac Miguel Ferrer, kojeg ćemo pamtiti po ulozi Owena Grangera u seriji 'NCIS: Los Angeles', izgubio je bitku s karcinomom i preminuo u 61. godini života.

Ferrer koji je tijekom svoje karijere glumio u brojnim filmovima i TV serijama, kako navodi CBS, preminuo je mirnom smrću u svom domu, u krugu obitelji i prijatelja.

'Danas je 'NCIS: Los Angeles' izgubio voljenog člana obitelji. Miguel je bio čovjek izuzetnog talenta koji je imao snažnu, dramatičnu pojavu na ekranu, opak smisao za humor i ogromno srce. Naše misli su s njegovom suprugom Lori, sinovima i cijelom njegovom obitelji. Uistinu će nam nedostajati', izjavio je producent serije R. Scott Gemmill.

455533,460863,460793 ,460775

Ferrer je bio sin glumca Josea Ferrera i pjevačice Rosemary Clooney, zbog čega je glumac u rodu s Georgeom Clooneyjem, koji se također oglasio o gubitku voljenog člana obitelji: 'Danas povijest bilježi ogromnu promjenu u svijetu, a najveći gubitak za većinu je to što je na današnji dan Miguel Ferrer izgubio bitku s karcinomom grla. Miguel je učinio svijet boljim i zabavnijim mjestom, a njegova se smrt duboko odrazila na našu obitelj. Volimo te, Miguel. Uvijek ćemo te voljeti', izjavio je George Clooney za The Hollywood Reporter.

Ferrer je glumio Boba Mortona, čovjeka koji je došao na ideju da izumi robota policajca u kultnom klasiku 'RoboCop' iz 1987. Pamtit ćemo ga i po ulogama dr. Garreta Macyja u seriji 'Crossing Jordan' i Alberta Rosenfielda u seriji 'Twin Peaks' iz 80-ih.


Ostat će poznat i po mnogobrojnim glasovnim ulogama u animiranim filmovima u kojima je posuđivao glasove za 'Mulan', 'Rio 2', 'Robot Chicken' i brojne druge.

Prije njegove smrti objavljeno je kako je trebao posuditi glas u animiranom filmu Warner Brosa 'Teen Titans: The Judas Contract', u kojem glas posuđuje i Christina Ricci, a prošloga je tjedna trebao gostovati na predstavljanju reanimirane serije 'Twin Peaks', no Ferrer se nije pojavio.