39. ROĐENDAN

Slavlje Larise Navojec s prijateljima i novom ljubavi

22.01.2016 u 18:08

Bionic
Reading

Poznata plesačica i koreografkinja svoj 39. rođendan dočekala je sinoć u društvu bliskih prijatelja i novog dečka Hrvoja Jelinčića u zagrebačkom klubu Masters, u kojem je jučer i on bio DJ

Dobra glazba i dobro društvo bili su sinoć uspješan recept Larise Navojec za malo rođendansko slavlje u zagrebačkom klubu Masters gdje su se okupili neki njezini prijatelji poput redatelja Ivana Lea Leme. Jedan od DJ-eva sinoć u Mastersu bio je i njezin odabranik Hrvoje Jelinčić, umjetničkog imena DJ HrwoE.

Koreografkinja i plesačica ne propušta nijedan nastup svog odabranika, a upravo zbog njega sve više boravi u Zagrebu, a ne u Njemačkoj gdje je upisala magisterij.

Prošle godine Larisa je rođendan slavila u Berlinu gdje su joj društvo pravili prijatelji splitski glumci Nataša Janjić i Slavko Sobin koji su zasigurno i sinoć bili gosti njezinog slavlja. Na njezinom facebook-profilu danas su joj rođendan čestitali brojni prijatelji i kolege.

Od glumca Gorana Navojca nakon 13 zajedničkih godina Larisa se razvela sredinom rujna prošle godine, a ljubav s Hrvojem planula je nekoliko mjeseci nakon rastave. Kako je to priznao Goran, braku im je presudila razdvojenost.